DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farmasi’den yepyeni bir makyaj koleksiyonu

    Farmasi’den yepyeni bir makyaj koleksiyonu
    08.08.2018
    A+
    A-

    Makyaj kadınların en büyük tutkularının başında geliyor. Bu tutku zaman ve mevsime göre değişiklik gösterebiliyor. Farmasi’de bu değişim rüzgarına yepyeni bir makyaj anlayışı getiriyor. Kusursuz bir makyaj deneyimi sunun Farmasi, toz grubuna yeni eklediği pudra çeşitleri, yüz şekillendirici kontür paleti, tender blush on allık ve birbirinden rekli far çeşitleriyle makjanızda fark yaratmanızı sağlıyor.

    Farmasi makyaj koleksiyonuna eklediği yeni serilerle kusursuz makyaj yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Yeni koleksiyonda yer alan göz farları gözlerde belirginlik ve çarpıcılık yaratmak için ideal bir tercih oluyor. Yumuşacık yapısı ve yüksek renk verme özelliğine sahip 3’lü Far Kiti bakışlarınızı ön plana çıkarıyor.  Tekli Kaş Farı ve 3’lü Far Kiti ile ifadenizi belirginleştiriyor.

    Makyajınızı mükemmelliğe sabitleyin

    Transparan pudra, kusursuz görünen ve dayanıklılığı yüksek bir makyajın olmazsa olmazlarının başında geliyor. Şeffaf bir görünüm veren transparan pudralar ciltteki yağlı ve parlak görünümü alarak daha kadifemsi bir cilt görünümü sunuyor. Farmasi’nin profesyonelliği makyajla buluşturmak için hazırladığı Transparan Pudra cildi, parlak ve yapışkan görünümden uzaklaştırırken aynı zamanda makyajı cildinize sabitlemiş oluyor. Farmasi’nin yeni ürünleri arasında öne çıkan ten makyajının son adımı olarak mükemmel bir sonuç elde etmenizi sağlıyor.

    Farmasi Transparan Pudra, sabitleyici özelliği sayesinde günün temposuna ayak uyduruyor ve sizi makyaj tazeleme derdinden kurtarıyor. Bu kompakt pudra, ipeksi yapısıyla ciltteki makyaj fazlalıklarını alıyor ve tüm gün mat bir görünüm sağlıyor. Farmasi Transparan Pudra makyajın rengini bozmuyor ve cildi beyazlatmıyor. Göz altına uygulandığında kapatıcının çizgilere dolmasını engelliyor. Diğer pudralara oranla cildi ağırlaştırmadan makyajı sabitliyor ve makyajın ilk yapıldığı anki kusursuzluğunu tüm devam ettiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.