DOLAR 32,455
EURO 34,8044
ALTIN 2449,08
BIST 9890,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Faruk Sabancı Kraliyet Ailesi’nin misafiri oldu

    Faruk Sabancı Kraliyet Ailesi’nin misafiri oldu
    08.03.2018
    A+
    A-

    10 Mart’ta Battered Bruised & Bloody Tour kapsamında Volkswagen Arena İstanbul’da hayranları ile buluşmaya hazırlanan Faruk Sabancı, Kuveyt Kraliyet Ailesi’nin misafiri oldu.

    Aynı zamanda İsviçre’den okul arkadaşı olan Kuveyt Kraliyet ailesi ferdi Abdulkader Al-Bahar’ın düğünü için özel davetle Kuveyt’e giden Sabancı, çok güzel ağırlandı. Konakladığı otelden sık sık hayranları için fotoğraf paylaşımı yapmayı da ihmal etmeyen genç Faruk Sabancı, bir yandan da önümüzdeki haftalarda piyasaya süreceği yeni albümü için çalışmalarını sürdürdü. Düğün öncesinde küçük bir turistik tur da yapan başarılı Dj, tören öncesinde kraliyet ailesi fertleri ile akşam yemeği yedi. Yemekte ”Faruk Al Sabancı” (Faruk El Sabancı) diye aile fertleri ile tanıştırılan genç Sabancı, bir yandan ülkenin en popüler lezzetlerinden ”machboos”un tadına bakarken diğer yandan ülke ile ilgili bilgiler aldı.
    Ülkenin önde gelen birçok isminin geleneksel kıyafetlerle katıldığı düğünde modern kıyafetleri ile dikkat çeken genç iş adamı – Dj Faruk Sabancı, ”Buradaki kültür ve gelenekler oldukça değişik. Benim için sıra dışı bir deneyim oldu diyebilirim. Bir gün burada da konser verip insanların içindeki müzik ateşini yakmak istiyorum. Herkes son derece sıcak kanlı ve pozitif. Bence aramızdaki kültür köprüsünü daha da sağlamlaştırabiliriz.” ifadeleri ile yaşadığı deneyimi özetledi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.