DOLAR 32,3369
EURO 35,1306
ALTIN 2241,043
BIST 8739,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fatih Kıral Mobilya Outlet, Libadiye’de açıldı

    Fatih Kıral Mobilya Outlet, Libadiye’de açıldı
    09.08.2018
    A+
    A-

    Fatih Kıral Mobilya & Dekorasyon, yeni outlet mağazasını Libadiye Caddesi’nde hizmete açtı. Birbirinden farklı ve kaliteli tasarımların satışa sunulduğu mağazada, yine Fatih Kıral Mobilya & Dekorasyon’un temsil ettiği dünyaca ünlü yerli ve yabancı “marka” mobilyalar da yer alıyor.

    Mobilya kavramına farklı bir yaklaşım sunan tüm bu markaların Fatih Kıral Mobilya Outlet’te bir arada bulunmasının avantajı ise büyük. Böylece sadece mobilya satın almayı düşünenler için değil, birbirinden farklı mobilya konseptleriyle tanışıp tümünü bir arada incelemek isteyenler için de Fatih Kıral Mobilya Outlet bir cazibe merkezi haline geliyor.

    Libadiye Caddesi’ndeki mağazanın bir de manevi değeri var. Söz konusu mekân, aynı zamanda ilk Fatih Kıral mobilya fabrikası… Burada üretilen mobilyalarla uzun yıllar milyonlarca mekânı kaliteli konforla tanıştıran Fatih Kıral Mobilya, daha sonra 15 bin metrekarelik modern üretim tesisine geçmişti.

    Fatih Kıral Mobilya Outlet, hayatına mobilya merkezli bir değişiklik getirmek isteyenleri Libadiye’ye bekliyor!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.