DOLAR 32,5501
EURO 34,934
ALTIN 2444,068
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Feriye Babalar Günü’ne barbekü keyfi ile lezzet katıyor

    Feriye Babalar Günü’ne barbekü keyfi ile lezzet katıyor
    31.05.2019
    A+
    A-

    Feriye, Babalar Günü’ne lezzet ve keyif katmak isteyenleri barbekü partisine bekliyor.

    Misafirlerini İstanbul’un ikonik manzarası eşliğinde sanatın, kültürün, gastronominin ve yeni nesil eğitimin içinde olduğu bambaşka bir dünya ile buluşturan Feriye, çocukların gönlünde daima “yakışıklı ve yenilmez kahramanlar” olan babalar için unutulmaz bir barbekü keyfi hazırladı. Feriye’nin Babalar Günü’ne özel “BA BA Q” menüsü, Babalar Günü’nün keyfini doyasıya yaşamak isteyenlere enfes bir lezzet sunuyor.

    “BA BA Q” menüsünde mangaldan kuzu kaburga, köfte, tavuk kanat, sucuk, füme sosis, ev yapımı barbekü sosla hamburger ve mısır yer alıyor. Salata çeşitleri ile zeytinyağlılar ve mezeler menüye lezzet katarken, barbekü sofrası tatlı çeşitleri ile tamamlanıyor.

    12.00-19.00 saatleri arasında Feriye rıhtımında gerçekleşecek Babalar Günü barbekü etkinliğine kişi başı 175 TL’ye katılabilmek mümkün.

    Babalar Günü’nün eğlencesi aynı gün düzenlenecek Blended Nice Cream atölyesinde sürüyor

    Çocuğuna gönül rahatlığıyla dondurma yedirmek isteyen aileler, içinde şeker, koruyucu madde, hatta hayvansal süt olmayan; yalnızca sevdikleri meyveler, kendi yapacakları badem sütü ve rafine şeker yerine hurma ile tatlandıracakları masum dondurmaları yapmayı öğreniyor.

    Ailelerin Biletix’ten bilet alarak birlikte katılabilecekleri Blended Nice Cream atölyesinde, Mutfak Feriye’nin şahane deniz manzarasına nazır, rengarenk meyvelerle dolu kocaman bir masada, masum ve lezzetli dondurmalar yapılacak.

    Babalar Günü Barbekü Büfesi- BA BA Q

    (12.00-19.00)

    Mangaldan

    Kuzu kaburga

    Köfte

    Tavuk kanat

    Sucuk

    Füme sosis

    Hamburger, ev yapımı barbekü sosla

    Mısır

    Salatalar

    Izgara şeftalili, semizotlu fırın pancar salatası

    Çoban salatası

    Hardallı bebek patates salatası

    Zeytinyağlı ve mezeler

    Nar ekşili köz patlıcan

    Zeytinyağlı taze fasulye

    Barbunya ezmesi, üzerinde deniz börülcesi

    Domates soslu yaz sebzeleri kızartması

    Tatlılar

    Lokma

    Kazandibi

    İrmik tatlısı

    Çikolatalı profiterol

    Karpuz, kavun

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.