DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ferko Line German Design Award 2019’a aday

    Ferko Line German Design Award 2019’a aday
    06.07.2018
    A+
    A-

    VİVA Architects, modern çağın koşulları ile gelişen lüks kavramını iş dünyasıyla buluşturan Ferko’nun Kağıthane’de yükselen projesi Ferko Line ile ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde German Design Award’a aday gösterildi.

    VİVA Architects, tasarladığı Ferko Line projesi ile 8 Şubat 2019’da Frankfurt’ta gerçekleştirilecek German Design Award’a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday olarak davet edildi. 1953 yılında Alman Parlamentosu tarafından kurulan ve tasarımda iletişim ve bilgi transferi alanlarında dünyanın önde gelen uzmanlık merkezlerinden biri olan Alman Tasarım Konseyi’nin, benzersiz tasarımları ödüllendirdiği German Design Award, tasarım dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alıyor.

    German Design Award’un en büyük özelliklerinden biri de değerlendirmeye alınan ürünlerin başvuru sistemiyle değil, uluslararası bağımsız jüri tarafından belirleniyor olması. VİVA Architects, geçtiğimiz yıl da Ferko Line projesi ile Office Development ve Mixed Use Architecture kategorilerinde ödüle layık görülmüştü.

    Kağıthane’nin en prestijli projesi olarak iş hayatının profesyonellerini ağırlamaya hazırlanan Ferko Line, 105 bin metrekare toplam inşaat alanında 4 bloktan oluşuyor. Bünyesinde 192 ofis, 38 adet ticari alan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Oteli’ni bulunduran Ferko Line, ortak teras ve yeşil alanları, restoran ve dünyaca ünlü markaların yer aldığı ticari bölümleri, fitness center ve hobi alanları ile iş yaşamının yoğun temposunda çalışanlara nefes aldırarak bölgede ‘yeni nesil ofis’ dönemini başlatacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.