DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fettah Can sonbaharı Panora AVM’de müjdeleyecek

    Fettah Can sonbaharı Panora AVM’de müjdeleyecek
    04.09.2017
    A+
    A-

    Türk Pop müziğin sevilen ismi Fettah Can 8 Eylül’de Panora Teras’ta Başkentliler ile buluşacak.

    Yaza damga vuran konserlere imza atan Panora AVM, Gökhan Türkmen ve Simge’den sonra, besteci ve söz yazarı kimliğinin yanı sıra yorumcu kimliği ile de büyük başarılara imza atan Fettah Can’ı ağırlayacak. 2010 yılında “Hazine” ismini verdiği ilk albüm çalışması ile sektörü kasıp kavuran başarılı isim, Panora Teras’ta eşsiz bir akşam yaşatacak.

    Ücretsiz olarak gerçekleşen Panora Teras konserleri, 28 Temmuz’da Gökhan Türkmen, 18 Ağustos’ta ise Simge’ye ev sahipliği yapmıştı. Fettah Can ile müzik ziyafetine hız kesmeden devam edecek olan Panora AVM, kapanış konserini ise 20 Eylül’de Derya Uluğ ile yapacak.

    Panora Teras konserlerinin yanı sıra PanoraPark konserleri ile de yaz neşesi yaşatan Panora AVM; Hadise, Serkan Kaya, Koray Avcı, Sertab Erener, Hakan Altun gibi başarılı isimlere ev sahipliği yapmıştı. Konserden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş karşılığında çift kişilik davetiye kazanacak Panora AVM misafirlerinin dinleyeceği son isim ise 13 Eylül’de Linet olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.