DOLAR 32,5874
EURO 34,7959
ALTIN 2514,446
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fettah Can yeni single’nın ilk konserini verdi

    Fettah Can yeni single’nın ilk konserini verdi
    17.08.2018
    A+
    A-

    Çıkardığı yeni sıngle’ı ‘Aradığım Aşk’ ı ilk kez İsfanbul Açıkhava konserlerinde görücüye çıkaran Fettah Can büyük beğeni topladı.

    İsfanbul Açıkhava Konserleri tüm hızıyla eğlence ve müzik severleri ağırlamaya devam ediyor. Romantik şarkıların sevilen ismi başarılı müzisyen Fettah Can, İsfanbul Açıkhava sahnesinde dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

    Ünlü sanatçının “Boş Bardak, Işıklı Yol, Özledim” gibi sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde yeni single’ı ‘Aradığım Aşk’ı da dinleyicilerin beğenisine sundu. Müzikseverlerden tam not alan Can uzun süre alkışlandı. Yeni sıngle çalışmasının çıktığı gün sahne alan Can’ ın heyecanı da gözlerden kaçmadı.

    2 saat boyunca sahnede kalan ve eski yeni dillere dolanan hit şarkılarını seslendiren Fettah Can, sahne performansıyla da büyük beğeni topladı.

    Single için çok iyi yorumlar aldım

    İsfanbul Açıkhava konserlerinde sahne alan Fettah Can, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fettah Can, dokuzuncu yeni single çalışmasıyla ilgili ilk tepkiler sorulduğunda ise çok iyi yorumlar aldığını söyledi. Klip çekiminde ve klipte kullandığı yelkenliden de bahseden Fettah Can, ‘Çok keyifliydi ama deniz üzerinde ki şartlar insanı zorluyor’ dedi. Yelkenliyi kullanmak için yedi saat eğitim aldığını da belirten Fettah Can yeni projeleriyle ilgili de sürprizleri olacağını söyledi.

    Ayrıca ikiz bebekleriyle ilgili reklam tekliflerinin gelip gelmediği sorulan Fettah Can, ‘Baba olmak dünyanın en güzel şeyi. Biz Cansu ile birlikte onların yüzü görünsün istemedik hiç de paylaşmadık. Ama içimize sinen bir şey olursa buna Cansu ile birlikte karar veririz’ dedi.

    “İsfanbul Açıkhava Konserleri” 29 Ağustos Perşembe akşamı Pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl’ın en sevilen şarkıları ve özel sahne şovlarıyla devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.