DOLAR 32,5705
EURO 34,6438
ALTIN 2510,678
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fiat Professional’dan 60 bin TL’ye sıfır faizli kampanya

    Fiat Professional’dan 60 bin TL’ye sıfır faizli kampanya
    21.04.2019
    A+
    A-

    Fiat Professional, Nisan ayında düzenlediği satış kampanyasıyla ticari araç kullanıcılarının yüzünü güldürmeye ve tüketicinin yanında olmaya devam ediyor. Kampanyada 2018 model tüm Fiat Professional modellerinde 60 bin TL için 12 ay vadeli 0 faizli kredi fırsatı dikkat çekiyor. 2018 model tüm hafif ticari araç ailesi için nakit alımlarda 5 bin TL indirim bulunan kampanyada, Fiat Ducato’nun kamyonet karoserli versiyonlarında 11 bin TL’yi aşan indirim sunuluyor. Fiat Fullback’in Rock donanımlı 4×2 çekişli model versiyonları ise 129 bin TL vergi levhası indirimli anahtar teslim fiyatıyla yeni sahiplerini bekliyor.

     

    Fiat Professional, ticari araç kullanıcılarını avantajlı kampanyalar  ve indirimlerle tüketicinin yanında olmaya devam ediyor. Satış kampanyası ile 2018 model Fiat Doblo, Fiorino, Pratico, Ducato ve Fullback modellerini 12 ay vade ve 0 faiz avantajıyla 60 bin TL’ye kadar kredi kullanarak satın alınabiliyor. Ayrıca tüm 2018 model Fiat Professional ailesi için nakit alımlarda 5 bin TL’ye varan indirim fırsatları da sunuluyor.

    Ducato ve Fullback’te cazip fırsatlar!

    Fiat Professional’in Ducato kamyonetleri de Nisan ayı boyunca vergi levhası indirimli anahtar teslim fiyatıyla kullanıcılarına avantaj sağlıyor. Nisan ayı sonuna kadar 2018 model yılı Ducato 3850L ve 4250XL model kamyonetler için 11 bin TL’yi geçen çok avantajlı indirimler sunuluyor. Maksimum güç ve maksimum hafiflik sunan Fiat Fullback’in Rock donanımlı 4×2 çekişli versiyonları ise 129 bin TL’den başlayan vergi levhası indirimli anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.