DOLAR 32,5947
EURO 34,8147
ALTIN 2496,872
BIST 9455,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fiba Grubu mesaleşi yaktı

    Fiba Grubu mesaleşi yaktı
    15.10.2018
    A+
    A-

    Fiba Grubu bünyesindeki şirket çalışanları arasında motivasyon ve dayanışmayı artırmak amacı ile beş yıl önce başlatılan Fiba Oyunları’nın sembolü olan meşale, grup şirketleri arasındaki turunu tamamladı. Bu hafta sonu başlayan ve 500’den fazla sporcu çalışanın katılacağı kurumsal olimpiyatların finali ekim ayı sonunda yapılacak.

    Fiba Grubu çatısı altındaki şirketlerini gezen, binlerce çalışanın gönlünde ışık yakan Fiba Oyunları meşalesi 2018 turunu tamamladı. Fiba Grubu bünyesindeki şirket çalışanlarının arasındaki ilişkileri perçinlemek, motivasyon ve dayanışmayı artırmak amacıyla başlatılan Fiba Oyunları için ‘start’ verildi.

    Bu sene finali 21 Ekim 2018 tarihlerinde Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Yerleşkesi’nde düzenlenecek oyunlar, 500’ü aşkın sporcu çalışanı ağırlayacak. Farklı branşlardan ve yaş gruplarından oluşan onlarca takım sportmenlik ve ekip ruhu adına ter dökecek.

    Oyunlarının amacının grup çalışanları arasındaki bağı daha da güçlendirmek olduğunu anlatan Fiba Grubu İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Deniz Yüksekkaya, “Fiba Grubu çok büyük bir aile. Perakendeden finansa pek çok farklı disiplinde grup şirketlerimiz var. İşleyiş gereği pek çok şirket birbiriyle hiç temas etmiyor. Biz de grup şirketleri çalışanlarının birbirini daha yakından tanıması, şirketler arasında sinerji yaratılması ve çalışanlarımızın büyük resmi daha net anlaması adına beş yıl önce Fiba Oyunlarını başlattık. Beş yılda oyunlardaki kategori sayımızı beşten oniki’ye, sporcu katılımcı sayımızı 375’ten 500’ü aşkın kişiye çıkarttık” dedi.

    Oyunların farklı sektörlerdeki şirketlerin bir araya gelmesi için kıymetli bir ortam sağladığını anlatan Yüksekkaya, “Zaman içinde oyunlarımızı genişlettik. Şu anda oyunların olduğu dönemde Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Yerleşkesi adeta bir olimpiyat köyü havasına bürünüyor. Hakem kurulu ve spor faaliyetlerinin tümü Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi personeli ve bölüm öğrencilerinin destekleriyle şekilleniyor. Bu anlamda organizasyonumuz amatör bir ruhun yanı sıra profesyonel bir dokunuşa sahip. Etkinliğin son gününde ise madalya töreni ve büyük aile pikniği yapıyoruz. Böylece sadece çalışanlarımız değil aileleri de birbirini daha yakından tanıma fırsatı buluyor” dedi.

    Fiba Oyunları bu sene Basketbol, Voleybol, Futbol, Masa Tenisi, Tenis, Yüzme, Üç Top Bilardo, Kampüs Run, Tavla, Kürek Ergometrisi, Satranç, Plaj Voleybolu gibi kategorilerin yanı sıra yurt dışındaki şirket çalışanların da online olarak katılabildiği çeşitli iş simülasyonlarını içeren Akıl Oyunları’ndan oluşuyor.

    Etkinliğin son gününde düzenlenen aile pikniği ise çocuklar için mini survivor etkinliği, hazine avı gibi keyifli etkinliklerle destekleniyor. Yetişkinler ise masajdan yogaya kadar uzanan pek çok renkli aktiviteyle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.