DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Filli Boya’nın garantili “Filli Usta”ları görev başında

    Filli Boya’nın garantili “Filli Usta”ları görev başında
    12.07.2018
    A+
    A-

    Filli Boya’nın ‘kaliteli ürün kaliteli uygulama’ prensibi ve ‘Filli Boya Garantisi’ kapsamında hayata geçirdiği “Filli Ustam” sistemi, evlerini boyatmak isteyen kişileri Filli Boya’nın ürün ve davranış eğitimlerini alan, Mesleki yeterlilik belgesi olan profesyonel ustalar ile biraraya getirmeye devam ediyor.

    Türk boya sektörünün lideri ve nitelikli usta yetiştirmek konusunda her zaman öncü rol üstlenen Filli Boya’nın hayata geçirdiği “Filli Ustam” hizmeti ile boya uygulamaları konusunda tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

    Tüketicilerin sistem üzerinden aradıkları kritelere uygun ustayı bulmalarını sağlamayı amaçlayan filliustam. com sisteminde, inşaat boyacılığı mesleki yeterlilik belgesine sahip, Filli Boya ürün ve davranış eğitimini almış ustalar yer alıyor. Ayrıca Filli Boya, Filli Ustam sistemi üzerinden ustaların aldığı işleri 2 yıl boyunca uygulama ve ürün garantisi ile güvence altına da alıyor.

    İlk yılında filliustam. com sistemi üzerinden binlerce ev sahibine ulaşarak hayatlarını kolaylaştıran “Filli Ustam”, tüketicilere bulundukları il ve ilçede kendilerine en yakın lokasyondaki ustaların listesini sunuyor. “Filli Ustam” sistemi böylece “evime tanımadığım boyacıyı nasıl sokarım derdine” de son veriyor.

    Peki Filli Ustam sistemi nasıl işliyor?

    filliustam. com sitesine giren tüketiciler, kendilerine en uygun ustalara listeden diledikleri ustanın profiline girerek profil resimlerini, iş deneyimlerini, uzmanlık alanlarını, görerek ulaşabiliyor. Seçilen ustaya boyatılacak alan ve iletişim bilgileri iletilerek keşif randevusu talebi gönderiliyor. İş talebini alan usta, tüketiciyi 24 saat içinde arayarak keşif için randevulaşıyor ve keşif sonrası anlaşma sağlanan Filli Usta, ekibi ile birlikte belirlenen tarihler arasında işe başlayarak işi teslim ediyor. Tüketici anlaşma sağladığı Filli Usta için filliustam. com platformundan keşifsüecini giriş yapar. İş bitiminde garanti sürecini başlatır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.