DOLAR 32,5386
EURO 34,9575
ALTIN 2456,115
BIST 9879,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Flokser, Türkiye’nin lokomotif sektörlerine çözümler sağlıyor

    Flokser, Türkiye’nin lokomotif sektörlerine çözümler sağlıyor
    27.09.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olan, poliüretan hammadde sistemleri üreticisi ve ihracatçısı Flokser Kimya, Türkiye’nin inşaat ve otomotiv gibi lokomotif sektörleri için 2023 hedefi belirliyor

     Flokser Kimya, 2006’da kurulduğundan bu yana çok çeşitli ürün gruplarıyla farklı sektörlerde yüzlerce firmaya hammadde tedarik ediyor. Ayakkabıdan tekstile, mobilyadan beyaz eşya sektörüne kadar alternatif çözümler sağlayan Flokser Kimya, 2023’te otomotiv ve inşaat sektörlerinin en güçlü yan sanayi tedarikçisi olmayı hedefliyor.

    “Yıllık 60 bin ton üretim kapasitesine sahibiz”

    Flokser Kimya Genel Müdürü Başar Yıldız,Flokser Kimya olarak, yıllık 60 bin ton üretim kapasitemizle çeşitli sektörlerin çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz. Pazar paylarımızın yüzde 70’ini yurtiçi, yüzde 30’unu yurtdışı oluşturuyor. Farklı sektörlerin yanı sıra otomotiv alanında yabancı firmalar ile gerçekleştirdiğimiz ortak projelerimizle pazara hızlı ve emin adımlarla kanalize oluyoruz. İnşaat ve otomotiv sektöründen çok sayıda firmaya sunduğumuz inovatif çözümlerle sektörümüzde fark yaratmayı amaçlıyoruz. Bu çerçevede, otomotiv ve inşaat sektöründe 2023 yılının en güçlü yan sanayi tedarikçilerinden biri olma hedefimiz için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

     

    “İnsan sağlığına zararsız biyo bazlı kaplama poliüretanı Türkiye’de ilk üreten firmayız”

    Flokser Kimya’nın sektöre sunduğu ilkleri ifade eden Yıldız, “Sektörümüzdeki ilk ve tek Bakanlık onaylı Ar-Ge Merkezimiz ile kolay temizlenebilen ve insan sağlığına zararsız biyo bazlı kaplama poliüretanlarını Türkiye’de ilk üreten firma olarak, inovatif projelerimizi hayata geçirirken trendleri belirlemeye devam ediyoruz. Müşteriye özel ürünler üretmek, müşteri problemlerine hızlı çözümler sağlamak ve kolay ulaşılabilirlik ağımızla da müşteri memnuniyetinde iddialıyız” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.