DOLAR 32,5168
EURO 34,5504
ALTIN 2491,847
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Florida’da 90 bin dolara ev bu fuarda

    Florida’da 90 bin dolara ev bu fuarda
    24.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı 5.CNR Emlak Fuarı sadece yurt içinde değil yurt dışında sunduğu yatırım imkanlarıyla da ön plana çıkıyor.

    Bu sene 5’incisi gerçekleştirilen ve dün kapılarını açan Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. Sadece yurt içerisinde sunduğu yatırım imkanlarıyla değil yurt dışı yatırım imkanlarıyla da ön plana çıkan CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulmak mümkün. Almanya’da faaliyet gösteren GAOK Invest LLC tarafından 230 milyon USD’lik yatırımla gerçekleştirilecek Breeze De Mar projesinde yer alan konutlar, tiplerine, manzaralarına ve metrekarelerine göre 90 bin 400 USD’den başlayıp, 234 bin 600 USD’ye ulaşan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin tamamlanmasından sonra konutlar yılda 70 milyon turisti ağırlayan Orlando’da 2019 yılından itibaren resort/otel olarak faaliyet gösterecek ve böylece yatırımcısına kira geliri de sağlayacak. Breeze De Mar projesine yatırım yapmak isteyenler peşin alımların yanında isterlerse yüzde 20’si peşin olmak üzere 5 yıldan 30 yıla kadar uzanan süre içinde GAOK Invest LLC’in sunduğu mortgage seçeneklerinden yararlanabilecekler. Taksitle ABD’de konut alanların mortgage taksitleri yüzde 7 garantili kira gelirlerinden düşülecek ve buradan kalan kısım da hesaplarına yatırılacak. Bu ödemeler inşaatın tamamlanmasından sonra yapılacak tapu devri ve kiralamadan sonra başlayacak. ABD’nin Orlando bölgesinde yaşam ve yatırım fırsatı sunan Breeze De Mar projesinin reklam yüzü Serdar Ortaç ve eşi Chloe Ortaç oldu.

    Ülke forumlarında yatırım ve iş fırsatları imkanı

    Fuarın 2.günü yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen ülke forumlarına vurgu yapan CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel “Bugün fuarımızın ikinci günü. Gösterilen yoğun ilgiden fazlasıyla memnunuz. Katılımcılarımıza fuarda iş imkanları sunmaya devam ediyoruz. Bugün ülke forumlarına ayrılan bölümde Katar ‘da gerçekleştirilecek olan 100 hektardan fazla Sera Çiftlikleri projesi anlatıldı. Katılımcılarımız sunumdan sonra projenin Genel Müdürü ile ikili iş görüşmesi yapma fırsatı buldular. Umuyoruz ki yurt dışından gelen misafirlerimiz buradan giderken iş birlikleri gerçekleştirecekleri kişileri belirlemiş olsun. Ülke forumları bölümümüzde ikinci oturum İsviçre’ye, üçüncü oturum ise Irak’a ayrılmış durumda. Bu iki oturumunda katılımcılara yeni yatırım imkanları sunacağına inanıyorum. A.B.D., Kanada, Rusya, İran, BAE, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere 25’in üzerinde ülkeden yatırımcıyı ağırladığımız 5.CNR Emlak Fuarı’mızın bu yıl ki yeni pazarları Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas oldu” diye konuştu.

    Suudi Arabistan’dan Badawood, Portekizden Casablanca Mediaçao İmobiliaria ve Remax, Yunanistan’dan Greek – Turkish Champer of Commerce gibi global firmaların katılımıyla fuar güç kazandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.