DOLAR 32,5507
EURO 34,9218
ALTIN 2443,414
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fonksiyonel formların yarattığı yeni stiller: Nike Tech Pack Fall 2018

    09.08.2018
    A+
    A-

    Teknik yenilikleri ileriye dönük tasarımlarla bir araya getiren Nike Tech Pack, spor ve stilin kesişim noktasını temsil ediyor. Vücudunuzla birlikte hareket etmesi için tasarlanan Nike Tech Pack, hafif ve esnek kumaşlarla teknolojik esintiler taşıyan bir stil ve yapı sunuyor.

    Nike Sportswear’ın yeni koleksiyonu Tech Pack, vücutla birlikte hareket etme özelliğine sahip tasarımları çevresel verilerle birleştiriyor ve fonksiyonel formlar yaratıyor. Koleksiyonda kullanılan örme ve dokuma materyaller orta ve dış katmanlarıyla sporculara hareket kabiliyeti sağlıyor.

    Nike Kıdemli Tasarım Direktörü Ricky Hendry, koleksiyonun vücuda gerilebilir ve nefes alabilirlik sağlayan yenilikçi ve etkileyici materyallerle üretildiğinin altını çiziyor; Tech Pack’i baştan sona bir spor koleksiyonu olarak yeniden tanımlayarak yeni stil ve materyallerle spor konusunda anlamlı bir bağlantıya izin vermek istediklerini belirtiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.