DOLAR 32,4653
EURO 34,6927
ALTIN 2436,426
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fonksiyonelliğin şıklıkla buluşması: Isvea COVO

    Fonksiyonelliğin şıklıkla buluşması: Isvea COVO
    15.03.2018
    A+
    A-

    Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya’nın lider markası ISVEA,en yeni serilerinden Covo ile banyolardaki tasarım anlayışına farklı bir boyut getiriyor. Covo, her ayrıntısı en ince detayına kadar düşünülmüş kusursuz bir seri…

    ISVEA’nın ödüllü tasarımcılarından Sevil Acar tarafından tasarlanan Covo Serisi,fonksiyonelliği ile banyolarda konfor ve farklı tasarımı ile şıklık sunuyor. Serinin göz alıcı tasarımının yanı sıra farklı modülasyon seçenekleri ve geniş depolama imkanı sunuyor oluşu dikkat çekiyor. Modüler yapısıyla her banyoyla mükemmel bir uyum sağlayan Covo, farklı ihtiyaç ve zevkleri göz önünde bulundurarak boy dolaplarını uzun ve kısa olmak üzere iki farklı seçenekte sunuyor.Seri, yavaş kapanan çekmece özelliğiyle aynı zamanda güvenli bir kullanım da sağlıyor.

    Doğal renk, doğal malzeme

     Lake ve doğal ahşabın mükemmel birleşimi ile el imalatı hassasiyetinde üretilen Covo,koyu gri, açık gri ve meşenin bir arada sunulduğu renk seçeneği ile birlikte beyaz-meşe seçeneği ile de sezonun doğallık trendine uyumlu.

     

    Seriye uygun tasarlanan banyo aksesuarları

     Covo Serisi,fonksiyonelliğini tezgah üstü aksesuarları ile zirveye çıkarıyor. İşlevselliğinin yanı sıra her ayrıntısı düşünülmüş farklı ve modern tasarımıyla fark yaratan Covo tezgah üstü aksesuarlık, banyolarda hayatı kolaylaştırıyor. Covo’nun 158 cm’lik lavabo dolabında bulunan oturma kısmı ise banyolarda hem estetik bir görünüm hem de dinlenme alanı yaratıyor.

    Lavabolar ultra inceliğe sahip

    Covo’nun tezgah üstü lavaboları iseSharp&Slim teknolojisi ile üretilen ultra ince kenar özelliğine sahip. Covo, incecik kenarlara ve akıcı hatlara sahip Sott’Aqua lavabolar ile banyoları eşsiz bir görünüme kavuşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.