DOLAR 32,6562
EURO 34,7831
ALTIN 2493,802
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Foreo ile cildinizi şehir hayatının olumsuz etkilerinden koruyun

    Foreo ile cildinizi şehir hayatının olumsuz etkilerinden koruyun
    10.10.2018
    A+
    A-

    Büyük şehirler bir araya getirdikleri imkanlarla milyonları kendilerine bağlarken, hayatın yoğun temposu şehrin sakinleri üzerinde olumsuz etkiler bırakıyor. Güzellik teknolojisi markası FOREO, şehir hayatının cildiniz üzerindeki etkilerini en aza indirmenize yardımcı olacak ipuçlarından derlediği bir rehber hazırladı.

    Sonsuz alternatifli kültürel aktivitelere katılmak, yeni lezzetlerle tanışmak için restoranlar keşfetmek, yüzlercesi olan alışveriş merkezlerinde moda avcılığı yapmak… Şehir hayatı bir arada topladığı imkanlarıyla hala bir çoğumuzun vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. Metropolün yoğun temposu, egzoz dumanları, hava kirliliği ile birlikte yüzde kalan makyaj kalıntıları cildimizi düzenli olarak olumsuz yönde etkiliyor. Peki, cildimizin gün boyu maruz kaldığı bu olumsuz etkileri nasıl en aza indirebiliriz? İşte güzellik teknolojisi markası FOREO’dan, yoğun şehir hayatında cildinizi korumanıza yardımcı olacak ipuçları…

    DERİNLEMESİNE TEMİZLEYİN

    Günlük koşuşturma esnasında cildiniz; havadaki egzoz dumanları, uzun süre ciltte kalan makyaj ve zararlı UV ışınları gibi pek çok olumsuz etkiye maruz kalmaktadır. Cildinizi düzenli olarak derinlemesine temizlemek, cildin sağlıklı formunu korumasına yardımcı olurken olumsuz etkileri de en aza indirmenizi sağlayacaktır. Dakikada 8.000 T-Sonic™ titreşimle gözenekleri kirlerden arındıran FOREO LUNA™ 2 ile hem cildinizdeki makyaj kalıntılarını hem de cildinizde biriken kir ve yağı kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

    DÜZENLİ NEMLENDİRİN

    Gün boyu kuruyan cildin nem oranı giderek azalır. Bu sebeple cildi düzenli nemlendirmek ve nem dengesini korumak cilt bakımının en önemli adımlarından biridir. Yaydığı T-sonic titreşimlerle LUNA™ 2, kullandığınız nemlendirici ürünlerin cildinize daha iyi nüfuz etmesini sağlar. Etkili ve doğru bir nemlendirme rutini uygulanan cilt, hem dış etkenlerden kendini daha iyi korur hem de daha zinde ve canlı görünür.

    CİLDİNİZİ RAHATLATIN

    Şehir hayatının yoğun stresi, sağlığımızı etkilediği gibi cildimizi de olumsuz yönde etkiler. Yoğun ve stresli bir hayatın içinde yaşlanma belirtilerini en aza indirmek için düzenli bakım ve cilt masajı gibi cildin dış katmanını rahatlatan uygulamaları yapmak önemlidir. FOREO LUNA™ 2’nin düşük frekanslı titreşimler sunan anti-aging modu ile cildinize düzenli masaj yaparak hem ince çizgilerin ve kırışıklıkların azalmasını hem de cildinizin daha sıkı bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz.

    GECE BAKIMINI İHMAL ETMEYİN

    Gün boyu zararlı UV ışınlarına maruz kalan ve nem oranı düşen cildiniz, geceleri kendini yenileme sürecine girer. Bu nedenle uyumadan önce cildinize onarıcı etkisi olan gece bakım ürünlerini kullanmak, ertesi gün sağlıklı görünen bir cilde sahip olmanızı sağlayacaktır. Vitamin bakımından zengin nemlendiriciler ve antioksidan içeren ürünler cildinizin savunma mekanizmasını besler, yıpranmış görüntüsünün onarılmasına ve elastikiyetini korumasına yardımcı olur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.