DOLAR 32,4382
EURO 34,8378
ALTIN 2446,155
BIST 9885,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Foreo’nun yeni cilt bakımı ürünü Luan 2 ile cildinizin gençlik ışıltısını ortaya çıkarın

    Foreo’nun yeni cilt bakımı ürünü Luan 2 ile cildinizin gençlik ışıltısını ortaya çıkarın
    28.05.2018
    A+
    A-

    FOREO’nun cilt bakımında altı yeniliğiyle birlikte çığır açan ürünü LUNA™ 2 cildinizi derinlemesine temizleyerek cildinizin gençlik ışıltısını ortaya çıkarıyor.Dünya çapında başarı yakalayan İsveç güzellik markası FOREO’nun devrim yaratan ürünü LUNA™ 2, cildin yaşlanmasıyla ilgili sorunları etkin bir şekilde ele alırken, lekelerin görünümünü en aza indirecek şekilde tasarlanmış T-Sonic™ fırçasıyla hem makyaj kalıntılarını temizliyor hem de kir ve yağı %99,5 oranında gidermeye yardımcı oluyor.

    Foreo’nun dakikada 8.000 T-Sonic™ titreşimle gözenekleri kirlerden arındıran gelişmiş sistemi, ölü derileri derinlemesine temizleyerek gözenekleri sıkıştırmaya yardımcı oluyor. LUNA™ 2, düşük frekanslı titreşimler sunan yaşlanma karşıtı modu ile ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltıyor ve cilde daha sıkı bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca, hızlı kuruyan gözeneksiz yapısıyla ultra hijyenik silikon tasarımı bakteri oluşumunu önlüyor.

    LUNA™ 2, %100 su geçirmez özelliğinin yanı sıra ve 1 kez tam şarj edildiğinde günde iki kez olmak üzere 7 ay boyunca kullanabilmenize olanak sağlıyor.

    Hassas” (Lavanta), “Normal” (İnci Pembesi), “Karma” (Açık Mavi) ve “Yağlı” (Cam Göbeği) olarak dört farklı cilt tipi için özel olarak tasarlanan LUNA™ 2 ile daha parlak, berrak ve genç bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.