DOLAR 32,502
EURO 34,9573
ALTIN 2430,157
BIST 9812,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Forever New ile baharı Ağva’da karşılayın

    Forever New ile baharı Ağva’da karşılayın
    24.11.2017
    A+
    A-

     

    Avustralyalı giyim markası Forever New’un düzenlediği çekiliş ile bir kişi, 10 – 11 Mart tarihlerinde Ağva’daki Tranquilla River Lodge’da çift kişilik hafta sonu tatili ve 1000 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. Çekilişe katılmak için tek yapılması gereken, 10 Ocak 2018 tarihine kadar www. forevernew. com. tr/ cekilis sayfasındaki kısa formu doldurmak.

    Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, internet sitesi üzerinden düzenlediği çekilişle bir kişiye çift kişilik Ağva tatili ve 1000 TL değerinde çek hediye ediyor.

    Nehir kıyısında hafta sonu keyfi

    10 Ocak 2018 tarihine kadar, Ağva tatili çekiliş sayfası olan www. forevernew. com. tr/cekilis bağlantısındaki formu dolduran bir kişi, bahar mevsimini doğanın kucağında, kuş sesleriyle karşılıyor. Kazanan kişi, 10 – 11 Mart 2018’de, Ağva Göksu Nehri kıyısındaki Tranquilla River Lodge’da, sevdiği bir kişiyle birlikte bir gece iki gün, kahvaltı dahil konaklamanın sahibi oluyor. Talihlinin yaşadığı şehre göre, gidiş – dönüş uçak biletleri ya da araçla transferi de Forever New tarafından karşılanıyor.

    Çekilişi kazanan kişiye ayrıca, 1 Haziran 2018 tarihine kadar Forever New’un tüm mağazalarında geçerli olan, 1000 TL değerinde hediye çeki sunuluyor. Talihli, bu çek ile şehirli kadınların şık ve sofistike imajını yansıtan Forever New koleksiyonundan dilediği parçaları seçebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.