DOLAR 32,4474
EURO 34,8295
ALTIN 2420,056
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Forever New ile günün her anında şıklık

    Forever New ile günün her anında şıklık
    26.09.2018
    A+
    A-

    Avustralyalı giyim markası Forever New’un Sonbahar Kış koleksiyonunda yer alan birbirinden şık mevsimlik trençkotlar ve kabanlar soğuk havalarda şehirli kadınların kurtarıcısı oluyor. Hem ofiste hem de sokakta göz alıcı bir şıklık sunan çarpıcı tasarımlar, gardıroplarını yenileyen moda tutkunlarına tarzlarından ödün vermeden sofistike bir görünüm sunuyor.

    Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, Sonbahar – Kış Koleksiyonunda yer alan palto, kaban ve trençkot modelleriyle feminen kadınların tüm stil ihtiyaçlarına cevap veriyor.

    Soğuk havaların kurtarıcı parçası

    Havalar her geçen gün daha da soğurken, Forever New kadınları hiçbir koşulda şıklıklarından ödün vermiyor. Şehrin hızlı ritmine ayak uyduran trençkot ve kabanlar, stiline önem veren kadınların kurtarıcı parçası oluyor. Geniş yakaların, nubuk kumaşların, yapay kürk ve kemerlerin hakim olduğu modeller şehirli kadınların içini ısıtırken, günün her saatinde sofistike bir görünüm sağlıyor.

    Göz alıcı modeller

    Modern kesimleri ile göz dolduran ve zengin detaylarla hareketlenen parçalar, tasarımlarıyla sonbahar ve kışa renk katıyor. Kürk yakalı kabanlar şehirli kadınların stilini şık bir dokunuşla tamamlarken, her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi seven Forever New kadınları ise kaşe paltolarla göz alıcı bir tarza imza atıyor. Ofis şıklığının vazgeçilmezi trençkot ve tek düğmeli tasarımlar ise günlük koşuşturmacada stillerinden ödün vermek istemeyen moda tutkunlarına kolaylık sağlıyor. Koleksiyonda yer alan kemerli modeller hem gündüz hem gece rahatlıkla kullanırken, vücudu kusursuz gösteren tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

    Bu kış soft tonlar ön planda

    Modayı takip eden her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken modeller, renk ve desenleriyle de farklarını ortaya koyuyor. Özel kesimleriyle kusursuz bir silüet yaratan parçalar, pembe, gri ve pudra gibi soft tonlardan kışın vazgeçilmezi koyu tonlara uzanan geniş renk skalasıyla her kombine rahatlıkla uyum sağlıyor. Koleksiyonda yer alan göz alıcı leopar desenleri ve ekoseler ise şehirli kadınların güçlü stilini tamamlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.