DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Forever New ile tüm dikkatler üzerinizde

    Forever New ile tüm dikkatler üzerinizde
    04.10.2017
    A+
    A-

    Bir anda bastıran serin hava karşısında hazırlıksız yakalandıysanız, Avustralyalı giyim markası Forever New’in omuzlarınızda bambaşka bir stile bürünen ceket ve trençkotlarına göz atmanın tam zamanı! Ofis şıklığını tamamlayan blazer ceketlerde bu sene boyfriend tarzı ön plana çıkarken, asi duruşun vazgeçilmezi deri ceketler, yüksek topuklular ile birlikte feminen bir görünüm kazandırıyor. Farklı renk ve boydaki birbirinden şık trençkotlar ise, özel kesimleriyle kusursuz bir silüet yaratıyor.

    Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, ceket ve trençkotlarıyla hem ofislerde hem de sokakta göz alıcı bir şıklık sunuyor.

    Ofisten hafta sonuna blazer

    Ofis şıklığının vazgeçilmez parçası blazer ceketlerde, boyfriend tarzı ve şal yakalar ön plana çıkıyor. Büzgülü kollar, süs cepleri ve yırtmaçlarla hareketlenen ceketler, modern ve estetik bir görünüm kazanıyor. Kumaş pantolon ve şık bir bluzla birlikte ofis stilini tamamlayan bu kurtarıcı parçayı hafta sonuna taşımak içinse, jean pantolon ve basic tişörtler yeterli oluyor.

    Asi ve feminen deri ceketler

    Tüm zamanların en ikonik parçalarından siyah deri ceketler, bakışları Forever New kadınlarının üzerine çekiyor. Biker ceketler sıra dışı bir tarz sunarken, göz alıcı çiçek nakışları, çizgili dikiş detayları ve metal aksesuarlar ise, deri ceketin asi tarzına feminen bir duruş katıyor.

    Olmazsa olmaz: Trençkot

    Sonbaharda üstümüzden eksik etmediğimiz trençkotlar da, bu sezon farklı renk ve boy seçenekleriyle şık ve trend bir görünüm sunuyor. Özel kesimleriyle kusursuz bir silüet yaratan parçalar, pembe, krem, pudra gibi soft tonları ve kemer, kuşak, yaka detayları ile şehirli kadınların güçlü stilini tamamlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.