DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Forever New’den büyük indirim

    Forever New’den büyük indirim
    10.12.2018
    A+
    A-

    Avustralyalı giyim markası Forever New, %50’ye varan Sezon Sonu İndirimi ile trendleri belirleyen parçaları çok avantajlı fiyatlarla sunuyor. Mağazalarda ve online alışverişte geçerli kampanya ile, günlük giyimden palto ve kabanlara, göz alıcı davet elbiselerinden tüvit ceketlere uzanan şık ve feminen parçalar, avantajlı fiyatlarla modaseverleri bekliyor.

    Birbirinden çarpıcı tasarımlarıyla modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New, seçili ürünlerde geçerli olacak%50’ye varan Sezon Sonu İndirimi kampanyası başlattı.

    9 Aralık’tan itibaren tüm Forever New mağazalarında geçerli olacak kampanya ile her kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken parçalar çok avantajlı fiyatlara sunuluyor. Modern kesimleri ile göz dolduran ve zengin detaylarla hareketlenen parçalar, tasarımlarıyla sonbahar ve kışa renk katıyor.

    Sofistike tasarımlı kalem etekler ve tüvit ceketler Forever New kadınlarının güçlü tarzını vurguluyor. Feminen elbiseler, detaylarıyla öne çıkan bluzlar ve paltolar tarzıyla fark yaratmak isteyen kadınların bir numaralı tercihi oluyor. Tasarımları etkisi altına alan dantel ve triko kumaşlar ise göz alıcı stillerin vazgeçilmez parçası oluyor.

    Kış soğuklarında şıklığından vazgeçmeyen kadınlar, leopar desenli yapay kürklerle göz alıcı bir tarza imza atıyor. Günlük şıklığın vazgeçilmezi kuşaklı kabanlar ise, hızlı şehir hayatında stillerinden ödün vermek istemeyen moda tutkunlarına kolaylık sağlıyor

    Her koleksiyonunda farklı bir hikayeyle karşımıza çıkan Forever New’un zamansız tasarımları ile modaseverler, hem günlük hayatta hem de özel davetlerde zarif duruşlarıyla dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.