DOLAR 32,5707
EURO 35,0077
ALTIN 2461,308
BIST 9887,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Forum İstanbul’da çocuklar hem yarışacak hem eğlenecek

    15.09.2019
    A+
    A-

    Forum İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul iş birliğiyle, 14-15 Eylül’de düzenlenecek okula dönüş etkinliği, çocuklara hem eğlenceli zaman geçirme hem de yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı verecek. Toplam 50 ailenin katılacağı yarışmada, influencer’lar Burçin Kaya ve Amine Kamburoğlu’nun kuracağı, çocuklar ve ailelerinden oluşan 10’ar kişilik takımlar, model yapım uzmanı Deniz Can Doğan’ın belirlediği temalarda LEGO® figürlerini en yaratıcı şekilde yaparak büyük ödülü kazanmak için yarışacak.

    Alışveriş deneyimini yeniden tanımlayan Forum İstanbul, okula dönüş dönemi için çok renkli bir etkinliğe imza atıyor. Forum İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul iş birliğiyle, 14-15 Eylül tarihlerinde, 13.00 – 17.00 saatleri arasında, çocukların aileleri ile hem eğlenip hem de yaratıcılıklarını öne çıkaracakları bir yarışma düzenleniyor. 2 gün sürecek ve 50 ailenin katılacağı etkinliğe, her gün 1 influencer ev sahipliği yapacak.

    Influencer’lar kendi takımlarıyla yarışacak

    Sosyal medyadan da yarışmanın duyurusunu yapan influencerlar Burçin Kaya ve Amine Kamburoğlu , yarışmaya kendi kuracakları takımlarla katılacaklar. Çocuklar ve ailelerinden oluşan 10’ar kişilik takımlar, LEGOLAND® Discovery Center İstanbul’un Model Yapım Uzmanı Deniz Can Doğan’ın belirlediği temalarda LEGO® figürlerini en yaratıcı şekilde yaparak büyük ödülü kazanmak için yarışacak. İlk gün 3, ikinci günse 2 seans sürecek yarışmanın ardından, her seansın birincisinin katılacağı final seansı düzenlenecek. Başvurular “legolanddiscoverycentre.com” web adresi üzerinden yapılabilecek.

    Birinciye 5000 TL değerinde Forum İstanbul Kart

    ImageLEGOLAND® Discovery Centre yetkililerinin yanı sıra LEGOLAND® Discovery Centre Yaratıcı ekip üyesi çocukların da yer aldığı jüriden en yüksek puanı alan yarışmacı aileye 5.000, 2.’ye 2.000 ve 3’üncüye de 1.000 TL değerinde Forum İstanbul Hediye Kartı verilecek. Aynı zamanda yarışmaya katılan tüm çocuklar LEGOLAND® Discovery Center Istanbul yeni yaratıcı ekibini oluşturacak ve bu çocuklar ile ailelerine LEGOLAND® Discovery Centre yıllık üyeliği hediye edilecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.