DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fossil saatlerinde doğanın sonbahar yansıması

    Fossil saatlerinde doğanın sonbahar yansıması
    13.10.2017
    A+
    A-

    Amerikan vintage stilin etkisinde Fossil saatleri, Sonbahar/Kış 2018-2018 sezonunda, güz mevsiminin doğaya yansıyan tonlarından ilham alıyor. Pembe altın ve kahvenin gö alıcı renkleri, saat modellerinin öne çıkan özellikleri arasında yer alırken, fonksiyonel detaylar modern tasarımla bir araya geliyor.

    Şıklığıyla göz kamaştıran Fossil saatleri aynı zamanda kadranda yer alan kronograf özelliğiyle de hem sportif hem de elegant çizgisini ortaya koyuyor. Scarlette Watch, feminen kasa boyutları ve ışıltılı kasasıyla günün her anında modern stilinden ödün vermeyen kadınları cezbederken, Fossil Neutra modeli ise maskülen kasa çapı ve spor-şık kahve kayışı ile erkeklerin yeni sezonda vazgeçilmez aksesuarı olmaya aday.

    En özel anlar için modern ve eşsiz saat modelleriyle her zevke uygun alternatifler sunan Fossil saatleri, Sonbahar/Kış 2017-2018 modelleriyle Saat&Saat mağazalarında ve www. saatvesaat. com. tr adresind esizleri bekliyor.

    FOSSIL NEUTRA

    FS5380

    Kasa yapısı: Paslanmaz çelik

    Kasa rengi: gümüş

    Kasa çapı: 44mm

    Kayış özelliği: kahverengi deri

    Fiyatı: 620 TL

    SCARLETTE WATCH

    FES4315

    Kasa yapısı: Paslanmaz çelik

    Kasa rengi: pembe altın

    Kasa çapı: 38mm

    Kayış özelliği: paslanmaz çelik / 3’lü bezel özelliği

    Fiyatı: 700 TL

    TAG Heuer, Maurice Lacroix, U-Boat, Burberry, Versace, Emporio Armani Swiss Made, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli by Franck Muller, Emporio Armani, Gc, Greenwich, Tory Burch, Hugo Boss, Cerutti 1881, Michael Kors, Marc Jacobs, Welder, Guess, Tommy Hilfiger, Diesel, DKNY, Armani Exchange, Kate Spade New York, Skagen, Fossil, Henry London, Adidas, Esprit, Wesse, Xonix gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörü Saat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.