DOLAR 32,5101
EURO 34,9491
ALTIN 2434,69
BIST 9790,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti

    Franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti
    11.03.2019
    A+
    A-

    Girişimcilere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekleyen RE/MAX Türkiye, franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti.

    Dünyanın en büyük gayrimenkul franchising zinciri olan ve en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumu konumunda bulunan RE/MAX’in ülkemizdeki temsilcisi RE/MAX Türkiye, franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçerek girişimcilere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi.

    RE/MAX Türkiye çatısı altında profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunmak isteyen girişimciler, franchise giriş bedelini ABD Doları yerine Türk Lirası olarak ödeyebiliyorlar. Bölgeye göre fiyatlandırma avantajının bulunduğu RE/MAX Türkiye franchise giriş bedeli, 88 bin ile 140 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

    Halen Türkiye genelinde 260’ın üzerinde franchise ofisi bulunan RE/MAX Türkiye, 2019 yılı içinde 55 yeni franchise vermeyi planlıyor. Şirket özellikle İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Ankara, Bursa ve Antalya’daki franchise ofis sayısını artırmayı planlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.