DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fresh’n Soft ile bebeğinizin kulakları koruma altında

    Fresh’n Soft ile bebeğinizin kulakları koruma altında
    29.11.2017
    A+
    A-

    Küçücük bedenleri ve hassas yapılarıyla bebekler, ekstra korumaya ihtiyaç duyar. Özellikle en az kendileri kadar hasssas dokuda olan kulakları… Bebeklerin kulakları, hastalıklaın oluşmasındaki temel noktalardan biridir. Gerekli bakımlar yapılıp hijyen sağlanmadığı sürece hastalıklara karşı savunmasız kalır. Tam bu noktadan yola çıkan Fresh’n Soft, özel yapıdaki bebek kulak çubuklarıyla bebeğinizin kulak hijyenini koruma altına alıyor.

    Özel güvenlikli başlığı ile içiniz rahat…

    Bebeklerin hassas cilt bakımını pamuksu dokunuşlarla tamamlamak isteyen annelerin beğenisine sunulan Fresh’n Soft Bebek Kulak Çubuğu, %100 doğal pamuktan üretildi. Fresh’n Soft Bebek Kulak Çubuğu, bebekler için geliştirilmiş özel güvenlikli başlığı sayesinde çubuğun kulak kanalına ilerlemesini önlerken, bir kutuda yer alan 60 adet çubuğuyla da uzun süreli bir kullanıma imkan veriyor.

    Dış kulak, göbek deliği çevresi, el ve ayak parmak araları temizliğinde ve kurutulmasında kullanabileceğiniz Fresh’n Soft Bebek Kulak Çubuğu, bebeğinizin bakımını sağlığından ödün vermeden tamamlamanızı sağlıyor. Kozmetik yönetmeliğince istenilen tüm testlerden başarıyla geçerek, bebeğinizin sağlığını güvence altına alan Fresh’n Soft Bebek Kulak Çubuğu, otomatik makinelerde el değmeden üretildi. Fresh’n Soft Bebek Kulak Çubuğu ile siz de bebeğinizin günlük bakımını içiniz rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.