DOLAR 32,5652
EURO 34,8839
ALTIN 2435,638
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fuju Heavy Industries şirketinin adı Subau Corporation olarak değişiyor

    Fuju Heavy Industries şirketinin adı Subau Corporation olarak değişiyor
    31.03.2017
    A+
    A-

    Fuji Heavy Industries Ltd. şirketi (FHI), 1 Nisan 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere şirket adını Subaru Corporation olarak değiştiriyor.

    Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), 1 Nisan 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere şirket adının Subaru Corporation olarak değiştirildiğini duyurdu. Değişikle ilgili Ebisu, Tokyo’daki Genel Merkez binasında ve Japonya’da bulunan diğer üç tesiste*1 şirket çalışanlarının katılımıyla isim değiştirme töreni düzenledi. Genel merkezdeki törende, Japonya’da Ekim 2016’da piyasaya sürülen yeni Impreza ve 412EP helikopterin gelişmiş bir versiyonunun büyük ölçekli bir modeli sergilenerek Subaru’nun otomotiv ve havacılık-uzay sektörlerinde özel bir dünya markası olarak büyüme arzusu gözler önüne serildi. Törende günün anlam ve önemini aktaran broşürler ve yeni tasarlanan grup yaka rozetleri çalışanlara dağıtıldı.

    Törende konuşan FHI Başkanı ve CEO Yasuyuki Yoshinaga şunları söyledi: “Uzun zamandır mükemmel ürünler yapmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıllarda çalışmalarımız, sadece iyi ürünler üretmek değil, Subaru müşterilerine özel değerler oluşturmaya doğru genişleyerek yön değiştirdi. Şirket adında yapılan bu değişiklik, Subaru’nun değer sağlayan bir marka olarak başarıya ulaşma azminin bir göstergesi. Müşteriler memnun olduğunda, biz de mutlu yüzler görürüz. Daha fazla gülen yüz ve daha fazla ‘Subarusever’ görmek istiyoruz. Yeni şirket adımızla birlikte, Subaru’yu çok daha iyi yerlere taşıyacağımızdan eminim!”

    Yoshinaga; “Yönetim felsefemiz ‘Müşteri önce gelir’ ilkesine dayanıyor. Bu amaçla güçlü bir pazar duruşu sergiliyoruz. Uzun yıllar içinde oluşturduğumuz Subaru’nun değerlerini müşterilerimize sunmaya devam etmek için çalışmalarımızı arttırarak daha da sürdürülebilir bir büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

    *1: Tokyo Office (Mitaka, Tokyo), Gunma Fabrikası (Ota, Gunma) ve Utsunomiya Fabrikası (Utsunomiya, Tochigi)

    Grup iştiraklerinin adlarında yapılan değişiklikler
    Yeni İsim
    Eski İsim
    Subaru Techno Corporation *
    Fuji Techno-Services Co., Ltd.
    Subaru IT Creations Corporation *
    Subaru System Service Co., Ltd.
    North American Subaru Inc. *
    Fuji Heavy Industries U.S.A., Inc.
    Subaru Technology Beijing Co., Ltd. *
    Fuji Heavy Industries Technology (Beijing) Co., Ltd.
    Subaru Asia Pte. Ltd. **
    Fuji Heavy Industries (Singapore) Pte. Ltd.
    * 1 Nisan 2017’den itibaren
    ** 1 Ocak 2017’den itibaren

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.