DOLAR 32,4407
EURO 34,738
ALTIN 2445,801
BIST 9914,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gani Müjde komedi filmlerine sahip çıktı

    Gani Müjde komedi filmlerine sahip çıktı
    29.06.2018
    A+
    A-
    Mizah anlayışı ile Türkiye’nin en önemli isimleri arasında yer alan Gani Müjde, Bodrum Marina Yacht Club’ta görüntülendi. Her sezon olduğu gibi tatil için ilk tercihini Bodrum’dan yanan kullanan Müjde, Yacht Club içerisinde karşılaştığı magazincilerle ayak üstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
    Bizans Oyunları filminin ikincisini çekmeyi düşündüğünü dile getiren Müjde, oyuncu kadrosunda ise belirgin değişiklikler yapmayacağını, eski kadroyu koruyup üzerine yeni oyuncular ilave edeceğini dile getirdi. Türkiye’de mizah filmlerinin en gerekli şeylerden biri olduğunun altını çizen başarılı yönetmen- senarist, ”Gülmeye en çok ihtiyacımızın olduğu son yıllarda mizah filmlerine yapılan yerli yersiz eleştirilere anlam veremiyorum. Sevmeseniz bile gülün geçin işte. Adamlar sizi bizi güldürebilmek için emek harcıyorlar.” ifadeleri ile komedi filmlerine sahip çıktı. Sosyal medya fenomenlerinin filmlerini de oldukça başarılı bulduğunu dile getiren Müjde, kısa bir süre önce kendisininde bu yönde bir çalışması olduğun ancak bir süreliğine rafa kaldırdıklarını söyledi.
    Türkiye’nin bir türlü açılamayan Oscar yolu ile ilgili de çarpıcı tespitlerde bulunan Gani Müjde, ”Bizim Oscar hayalimiz bence hiç bir zaman gerçek olmayacak bir rüya. Oscar hedefi yanlış bir hedef. Onun için biraz daha cesur olmak gerek. Bizim yegane hedefimiz sinemaya giden türk seyircisini evlerine mutlu göndermek olmalı.” 
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.