DOLAR 32,3376
EURO 35,0811
ALTIN 2238,974
BIST 8720,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gardırop otobüs

    Gardırop otobüs
    09.11.2017
    A+
    A-
    İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kıyafet ihtiyacı olan aileler için tasarladığı mobil giyim aracı, bu ay hizmete giriyor. Kocaman bir gardırobu andıran araç, şehir merkezinden uzakta yaşayan dar gelirli ailelere “yerinde” hizmet edecek.
    İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine uzak bölgelerde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için özel bir “mobil giyim aracı” tasarladı. Ağırlık olarak daha önce köy statüsünde olan mahallelere hizmet verecek otobüs, bu ay içinde çalışmalarına başlayacak. Engelli rampası da bulunan ve gardırop şeklinde dizayn edilen otobüste vatandaşlar, kendi bedenlerine ve zevklerine uygun kıyafetleri seçebilecek. Mobil Giyim Aracı’nda ayakkabıdan çocuk kıyafetine, şaldan spor formasına, takım elbiseden kabana kadar geniş bir yelpazeye sahip “yeni” kıyafetler yer alacak. “Gardırop Otobüs” özellikle bayramlar öncesinde vatandaşların ayağına giderek çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.