DOLAR 32,5376
EURO 34,899
ALTIN 2438,382
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gayrimenkul satışında kuşaklara göre yeni trendler neler olacak?

    Gayrimenkul satışında kuşaklara göre yeni trendler neler olacak?
    20.05.2019
    A+
    A-

    Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendleri Öğrenip Yeni Dünyadaki Yerinizi Almaya Hazırlanın….

                    Gayrimenkul sektöründe fark yaratan bir bakış açısıyla hizmet veren DRKEE Consultancy & Danışmanlık, eğitim programları serisine “Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi” ile devam ediyor. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) DRKEE Consultancy & Danışmanlık işbirliği ile 15-16 Haziran tarihlerinde İZÜ Altunizade Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek olan programa son başvuru tarihi 9 Haziran.

                    DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi programı ile gayrimenkul sektörünün gözden kaçırdığı yönetim, değişen kuşaklar, yeni satış ve finansman modelleri konularını ele alıp katılımcıların yeni çağa uyum sağlamalarına önderlik etmeyi planladıklarını söyledi.

    DRKEE Consultancy & Danışmanlık, özel sektörden ve kamuya farklı sektörlerden bireysel yada kurumsal müşterilere eğitim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, gayrimenkul proje danışmanlığı, kentsel dönüşüm, yatırım ve ilgili alanlarda profesyonel hizmet veriyor. DRKEE Consultancy & Danışmanlık, Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi programı ile değişen koşullara ayak uydurmak isteyenlere yönelik eğitimler hazırladı.

                    DRKEE Consultancy & Danışmanlık, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) işbirliğiyle

    İZÜ Altunizade Yerleşkesi’nde 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan program, 16 saat sürecek ve kurumuna yada kendine katkı sağlamak isteyen herkese açık olacak.

    Eğitim Ücreti 500 TL olan Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi programına yüzde 75 devam zorunluluğu bulunurken programda başarılı olan katılımcılar Sabahattin Zaim Üniversitesi onaylı katılım belgesi almaya hak kazanacaklar.

    Artan Rekabet Sürecine Hazırlayacak!

    DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi programı ile sektör oyuncularını yeni döneme hazırlamayı, değişen rekabet koşullarında rekabet edebilirliklerini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

    Gayrimenkul sektörünün 2018 yılının ikinci yarısında kış aylarını yaşamaya başladığına dikkat çeken Ömer İsafça, şöyle devam ediyor:

    “Bu süreçte üreticinin ürettiği, finans kurumlarının finanse ettiği yapının sonuna gelindiği ortaya çıktı. Gayrimenkul sektörünün gözden kaçırdığı yönetim, değişen kuşaklar, yeni satış ve finansman modelleri gibi konular vardı. Programımızın amacı kurumuna yada kendi gelişime katkı sağlamak isteyen katılımcılar ile gayrimenkul sektörüne yeni satış modelleri ve otofinansman modelleri yaratmaktır.”

    Eğitimin İçeriğinde Neler Var?

    • Kuşaklara Göre Dünya da Gelişen Gayrimenkul Satış Yönetim Teknikleri Nelerdir?
    • Gayrimenkul Satışında Hedefler ve Stratejiler Nasıl Belirlenir?
    • Hedeflerim ve Stratejime Göre Nasıl Proje Geliştirmeliyim?
    • Projelerimin Performans Takibini Nasıl Yapmalıyım?
    • Yeni Finansman Çeşitleri ve Uygulama Örnekleri

     

    DRKEE CONSULTANCY & DANIŞMANLIK HAKKINDA:

     

    DRKEE Consultancy & Danışmanlık, 2015 yılından bu yana birçok farklı endüstride faaliyet gösteren özel ve kamu sektöründeki bireysel yada kurumsal müşterilerine eğitim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, gayrimenkul proje danışmanlığı, kentsel dönüşüm, yatırım ve ilgili alanlarda profesyonel hizmet veriyor.

    DRKEE Consultancy & Danışmanlık, uzman kadrosunun iz bırakan bir etkiyi nasıl yarattığı konusunda daha fazla bilgi almak için Facebook, Instagram, Twitter, You Tube ya da Linkedın sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.