DOLAR 32,5175
EURO 34,9415
ALTIN 2438,162
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantılarının 18.’si gerçekleşti

    Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantılarının 18.’si gerçekleşti
    12.10.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantılarının 18.’si GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle düzenlendi. Bu defa izleyiciye açık olarak gerçekleşen toplantıda, turizm ve gayrimenkul projelerinde “marka” konusunun detayları konuşuldu.

    Turizm yatırımcıları ile lider markaların hangi önceliklerle yola çıktıkları, markalaşmanın yeri ve önemine dair yerel ve Türkiye ölçeğinde izlenecek yöntemlerin konuşulduğu etkinlik iki oturumda gerçekleşti. 3 Ekim’de Park Dedeman Levent Hotel ev sahipliğinde yapılan toplantı, sektör profesyonellerinden büyük ilgi gördü.

    Toplantı, Servotel Turizm ve Otelcilik Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan ve Gayrimenkul Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Kuyaş Örs moderatörlüğünde iki oturum olarak yapıldı. İlk oturumda Dedeman Otelcilik İş Geliştirme Direktörü Bilge Turcan, Accor Otelleri İş Geliştirme Direktörü Onur Kurç ve Hilton Otelleri İş Geliştirme Kıdemli Direktörü Tuğrul Temel turizmde markanın katma değerlerini tartıştılar. Konuşmacılar, yerel ve uluslararası zincirlerin markaya bakışları, zincir markaların eğilimlere nasıl uyum sağladığı ve geleneksel büyük markaların geleceğe bakışları konusunda dinleyicileri aydınlattılar.

    İkinci oturumda ise konuşmacılar arasında Ömer İsvan, Er Yatırım Ferzan Çelikkanat, Servotel Turizm ve Otelcilik Hizmetleri Sorumlu Partner Murat Yılmaz ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan yer aldı. “Yatırımcı-İşletmeci İlişkisinde Markanın Rolü” başlıklı oturumda konuşmacılar, yatırımcı gözünden zincir markalarla çalışmanın avantajlarını, karma projelere zincir markaların dahil oluş süreçlerini ve bu ilişkideki potansiyel sıkıntı ve zorlukları tartıştılar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.