DOLAR 32,519
EURO 34,8827
ALTIN 2440,07
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gc ile şıklığınızı yeniden tanımlayın

    Gc ile şıklığınızı yeniden tanımlayın
    04.11.2019
    A+
    A-

    Birbirinden estetik ve göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çeken Gc, kadınlar ve erkekler için şıklığın tanımını yeniden yapıyor.

    Gc göz alıcı modelleri ile karakterini saatiyle vurgulamak isteyen saatseverleri cezbediyor. Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Gc, iddialı tasarımları ile şıklığınızı ve stilinizi tamamlıyor.

    Gc’nın ışıltıyı seven kadınlar için tasarladığı modeli çelik bileziğindeki yalınlığa, kadranındaki Swarovski taşlarla iddialı bir dokunuş yapıyor. Saatin pembe altın bezelindeki ışıltılı taşlar, kadranın tamamına yayılan ışığın eşsiz bir tamamlayıcısı oluyor.

    Gc’nin erkek koleksiyonunda yer alan modeli, sportif ve güçlü duruşuyla maskulen bir tarz sunuyor. Pembe altın dokunuşlarla zenginleşen siyah seramik bileziği saatin estetik duruşunu tamamlarken ihtişamın da yansıması oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.