DOLAR 32,3788
EURO 35,0515
ALTIN 2325,326
BIST 9105,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GC Saatleri yeni marka yüzü Jennifer Lopez ile karşımızda

    GC Saatleri yeni marka yüzü Jennifer Lopez ile karşımızda
    03.07.2018
    A+
    A-

    Gc saatleri, 2018 yılı marka yüzü için oyuncu ve şarkıcı olmanın yanısıra dansçı, girişimci, yardımsever ve moda ikonu olan dünyaca ünlü sanatçı Jennifer Lopez ile işbirliğini takdim eder:

    “Jennifer Lopez for Gc”

    Jennifer Lopez’in yer aldığı kampanya çekimlerinin sanat yönetmeni, Guess markasının kurucusu Paul Marciano, fotoğrafçısı ise Tatiana Gerusova oldu. Çekimler, Lopez’in Las Vegas’taki ve Hollywood’taki oyuncu ve şarkıcı kimliğinden ilham alıyor.Şık bir villada çekilen bu özel kampanyanın kareleri, markanın klasik stilini ve ünlü sanatçının estetik duruşunu ir arada yansıtıyor. Koleksiyon, ikonik saat modelini beyaz silikon kayış ve marin dokunuşlar ile buluşturarak yaz sezonu ruhunu yansıtan modelleriyle saatseverleri cezbediyor.

    Kampanya çekimlerinde Lopez, üzerindeki büyüleyici Marciano davet elbisesi ve bileğindeki şık Gc saat modeliyle objektiflere poz verdi. Fotoğraflar, ünlü sanatçının sahip olduğu baştan çıkarıcı duruşu ve karizmatik özgüveni sayesinde dinamik cazibeyi gözler önüne seriyor.

    Jennifer Lopez tam anlamıyla “GUESS kızı” rüyası! Lopez’i“ikonik ve başarılı bir sanatçı” olarak tanımlayan Paul Marciano “Jennifer’ın etkisi büyümeye devam ederken bu kampanya, kadınların hayat tecrübesi kazandıkça daha da güzelleştiklerini ve yeteneklerini geliştirdiklerini ifade ediyor” diyerek sözlerine devam etti. Paul Marciano “Ünlü sanatçının güzelliği ve ışıltısı kampanyaya yansırken Jennifer Lopez’in GUESS kızı olmayı kabul etmesinden, Marciano ve Gc’nin “Femme Fatale”’ı olmayı kabul etmesinden dolayı çok heyecanlıyım” diyerek sözlerini tamamladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.