DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geberit cirosunun yüzde 2,5’ini Ar-Ge’ye ayırıyor

    01.08.2019
    A+
    A-

    İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre globalde satış rakamını yüzde 3,1 arttırarak toplam satış hacmini 3,1 milyar İsviçre Frangı olarak gerçekleştirdi. 2018 yılsonu itibariyle globalde 11,630 personeli istihdam eden marka, Ar-Ge’ye 2018 cirosunun yüzde 2,5’ini ayırarak sektöre farklı bakış açısıyla baktığını kanıtladı.

     

    2018 yılında 2017 yılının aynı dönemine göre globalde satış rakamını yüzde 3,1 arttırarak toplam satış hacmini 3,1 milyar İsviçre Frangı olarak gerçekleştiren Geberit, 2019 hedefini geçtiğimiz yılın ayını dönemine göre yüzde 4-5 bandında büyümeyle kapatmayı hedefliyor.

     

    Algıer: Katma değerli ürünler geliştiriyoruz

    Ar-Ge’yi DNA’sına kodlayan marka, geliştirdiği ürünleri günümüze uyarlayarak daha teknolojik altyapı ile pazara sundu. Geberit olarak, müşterisine değer yaratmak ve ortaya çıkan katma değeri paylaşmak için çalıştıklarını söyleyen Geberit Türkiye Genel Müdürü Ufuk Algıer, Geberit olarak, 2019 yılını 2018’e göre yüzde 4-5 bandında büyümeyle kapatacağını tahmin ettiklerini söyledi.  Global ve Türkiye’deki ekonomik göstergelerin yapı sektörünün rakamlarını etkileyeceğini belirten Algıer, “Günümüzde yaşanan ekonomik dalgalanma, insanların sadece temel ihtiyaçlarını karşılamasına olanak tanıyor. Tabii ki piyasanın buna dayanma sınırı, kişilerin alım gücü bariyerini aşması ile doğru orantılıdır. Öte yandan daralan piyasalarda rekabetin daha yoğun yaşandığını biliyoruz ve inşaat firmalarının da çalışmalarını rakiplerinden farklılaştırmak için kaliteyi yükseltme çabası içerisine girdiğini gözlemliyoruz” dedi.

     

    Öte yandan Geberit’in eğitime verdiğini önemi gerçekleştirdikleri projelerle gösterdiğini söyleyen Algıer, yılların verdiği deneyimle sektöre yön verdiklerini ve markanın bilgi birikimini herkesle paylaştıklarını söyledi.  Markanın mottosuna sadık kalarak sürdürülebilir ilişkiler ve güçlü bağlar oluşturduklarını belirten Algıer, Geberit’in müşterilerine, özellikle tesisatçı ve sıhhi tesisat mühendislerine, kanıtlanmış geniş bir eğitim yelpazesi sunduğunun belirtti.  Algıer, yıllık rapora göre globalde yılda yaklaşık 35.000 profesyonelin Geberit ürünleri ve yazılım araçları hakkında eğitim aldığını belirtti. Yangından korunma ve ses yalıtımı, içme suyu hijyeni ve diğer konularda Geberit’in tesisatçılara, mimarlara ve sıhhi tesisat mühendislerine web seminerleri aracılığıyla destek verdiğini de söyleyen Algıer, dolaylı olarak 90.000 civarında müşteriye Geberit’i tanıttıklarının altını çizdi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.