DOLAR 32,5707
EURO 35,0077
ALTIN 2461,308
BIST 9887,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geberit Dünya Su Günü’nde ‘Su Gelecektir’ dedi

    Geberit Dünya Su Günü’nde ‘Su Gelecektir’ dedi

    Geberit sürdürülebilir dünya için ‘su’ tasarrufuna dikkat çekiyor

    Dünyanın en sürdürülebilir 100 şirketi arasında yer alan Geberit, gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sunmak için ‘Su Gelecektir’ demeye devam ediyor. 2013 yılından beri hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesi ‘Su Gelecektir’ tiyatro oyunuyla ‘su’ tasarrufu konusunda farkındalık yaratan Geberit, yetişen nesli de su konusunda bilinçlendirerek topluma yayılmasını amaçlıyor.

    İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, sürdürülebilir dünyaya olan inancını projelerine de yansıtıyor. 2013 yılında hayata geçirdiği ‘Su Gelecektir’ tiyatro oyunu ile 6-12 yaş arası çocuklara ulaşarak küçük yaşlardan itibaren su tasarrufu alışkanlığının çocuklara kazandırılmasına destek olan Geberit, sürdürülebilir bir dünya için çocuklarla buluşuyor.

    ‘Su Gelecektir’ tiyatro oyunuyla Geberit, boşa kullanılan suyun dünyamız için gelecekte olumsuz sonuçlara yol açabileceğin farkındalığıyla su kaynaklarının korunmasında ne kadar hassas olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Ayrıca tiyatro oyunuyla Geberit, yetişen nesli su konusunda bilinçlendirerek su tasarrufunun topluma yayılmasını amaçlıyor. Öte yandan kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle Geberit, doğal kaynaklarımızı optimum kullanarak, gelecek nesillerin ihtiyaçlarına kulak veriyor. Sürdürülebilir bir dünyaya ulaşmak için kullandığı teknolojilerle su tüketimini bir önceki yıla göre yüzde 3,1 düşüren Geberit, ürettiği ürünlerle de suyu bilinçli kullanmaya teşvik ediyor. Ayrıca Geberit, çift kademeli deşarj sistemine sahip rezervuarları sayesinde1998 yılından beri tüm dünyada 25,300 milyon m3, 2017 yılında ise tüm dünyada 2,650 milyon m3 su tasarrufu yapılmasını sağlayarak ‘su’ya olan bağlılığını kanıtlıyor.

    Geberit Hakkında: Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ve kurşun armatürlü ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitfifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 6 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 30 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, 50 ülkede, 12,000’e yaklaşan çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Geberit, 2016 yılında 2,8 milyar CHF net satış açıklamıştır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.