DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gelin Damat Fashion Day, Çırağan’da moda rüzgarı estirdi

    Gelin Damat Fashion Day, Çırağan’da moda rüzgarı estirdi
    12.03.2019
    A+
    A-

    Gelin Damat Dergisi bünyesinde 4.kez düzenlenen Gelin Damat Fashion Day  51 Modacı defilesi , Çırağan Sarayı’nda görülmemiş bir moda rüzgarı estirdi. Türkiye’nin önde gelen 51 modacısı 2019 gelinlik ve abiye koleksiyonlarını defile şovlarıyla sergiledi.

    Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde, Wilma Elles ve Burak Törün’ün sunuculuğunda ve koreografisini Fatih Ömercikoğlu’un yaptığı defilede, Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Tuğba Özay, Ece Gürsel, Didem Taslan, İpek Tanrıyar, Tuğba Altıntop, Ece Prim, Simge Tertemiz, Hatice ve Betül Şahin ise podyumdaydı. Ayrıca, Fitness & Fashion dalında Dünya Şampiyonumuz İpek Yıldırım defilede gelinlik giyenler arasındaydı.

    1500 ‘e yakın kişinin Çırağan Sarayı’na akın ettiği Gelin Damat Fashion Day’de , Hatice’nin pozu, androjen temalı defile, transparan ve tesettürlü gelinlikler dikkat çekti. Fiyatı yüz bin lirayı bulan özel tasarım gelinlikler ise dudak uçuklattı.Sparkle entertainment ‘in sahne şovlarının yapıldığı etkinliğin, medya sponsoru ise Radvo Viva’ idi.

    Etkinlik organizatörü ve Gelin Damat Dergisi imtiyaz sahibi Ferat Muğurtay, yaptığı açıklamada, ”   Her geçen sene daha büyük bir organizasyona imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Etkinliğimizi Türkiye’nin 35 şehrinden, 51 modacının katılımıyla gerçekleştirdik. Yurt dışından da yüze yakın ziyaretçinin Gelin Damat Fashion Day ‘i  izlemek  için ülkemize  gelmesi , uluslar arası bir organizasyon olma yolunda ilk adımlarımız oldu. 2020 Gelin Damat Fashion Day çalışmalarımıza kısa zamanda başlayacağız.Tüm modacılara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim “dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.