DOLAR 32,4929
EURO 34,7647
ALTIN 2488,804
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GENÇ Boya ve Vernik İNTERMOB 2018 Fuarın’da bu yıl da göz doldurdu

    GENÇ Boya ve Vernik İNTERMOB 2018 Fuarın’da bu yıl da göz doldurdu
    22.10.2018
    A+
    A-

    Kayalar Kimya 13-17 Ekim 2018 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul’da gerçekleşen 21. İntermob Fuar’ına öncü markası GENÇ ile katıldı. Mobilya boya ve vernikleri sektöründe Türkiye’de pazar lideri olan GENÇ, hem yurtiçinden hem de yurtdışından gelen katılımcıların ilgi odağı oldu.

    Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen GENÇ, 42 yılı aşkın tecrübesi ve AR- GE yatırımlarıyla fark yaratıyor.

    Geliştirdiği yeni ürünlerle sektöre yön veren ve trendleri belirleyen GENÇ, yurtiçi ve ihracattaki bu başarısı ile 2016 Yılında Turquality programına dahil olmuştu.

    GENÇ yeni ürünlerini İNTERMOB 2018’de görücüye çıkardı!

    GENÇ’in mevcut ürün gamına 2018 yılında eklediği GENÇ PM901 Metalik Pasta Sistemi ve GENÇ VP515.20 Kuru Isıya Dayanıklı Vernik ürünleri İNTERMOB 2018 de büyük ilgi topladı.

    Dekoratif metalik efekt vermek için hazırlanmış, kullanıcılarına tasarım özgürlüğü sunan GENÇ PM901 METALİK PASTA SİSTEMİ astarlı veya boyalı yüzeylere uygulanabilen, altın, gümüş, bronz metalik pastalar, akrilik baz ve patina bazından oluşuyor. Kullanıcılarına metalik efekt renklerinde sınırsız seçenek ve özgürlük alanı sunan GENÇ Metalik Pasta Sistemi, istenildiğinde ZD900 GENÇMIX ile renklendirilebiliyor veya GENÇ VO901 Patina Bazı ile karıştırılıp altın, gümüş ve bronz patina efekti elde edilebiliyor.

    GENÇ VP515.20 Kuru Isıya Dayanıklı Vernik, günlük hayatta mobilyalarımızda istenmeyen görüntülere sebep olan çay, kahve gibi sıcak objelerin yüzeyde bıraktığı beyazlama ve leke problemine çözüm getiriyor. 120 dereceye kadar etkili olan GENÇ Kuru Isıya Dayanıklı Vernik ile mobilyaların kullanım ömürleri uzuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.