DOLAR 32,5666
EURO 34,9958
ALTIN 2447,89
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Genç Boya ve Vernik, İran Woodex’te ürünlerini sergiledi

    Genç Boya ve Vernik, İran Woodex’te ürünlerini sergiledi
    09.03.2018
    A+
    A-

    Genç Boya ve Vernik 12 – 15 Şubat 2018 tarihleri arasında İran’ın Tahran şehrinde düzenlenen Woodex Fuarı’nda inovatif ürünlerini sergiledi.

    İran’ın mobilya yan sanayileri konusunda en önemli ve tek fuarı olma özelliği taşıyan Woodex Fuarı’na katılan Genç Boya ve Vernik, ürün çeşitliliği ve kalitesiyle dikkatleri üzerine topladı.

    Sektör profesyonelleri, üreticiler, dağıtıcı kanallar gibi farklı iş kollarından ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda Genç, sektörü yakından takip ederek ticari ilişkilerini güçlendirdi.

    Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kayalar Kimya Genel Müdür Yardımcısı Tolga Kayalar “Kayalar Kimya çatısı altında üretimini yaptığımız Genç Boya ve Vernik sektöründe lider markalardan biridir. Woodex Fuarı ile önemli ihracat potansiyeli olan İran pazarını yakından takip etme fırsatı yakaladık ve ticari ilişkilerimizi güçlendirdik. Yurt dışındaki fuarlar mevcut ihracat hedeflerimizi geliştirmede ve potansiyel müşterilere ulaşmada bizim için büyük önem taşıyor. Katıldığımız fuarlarda sektörün ihtiyaçlarını somut veriler dâhilinde analiz edebiliyoruz. Bu bilgileri Ar-ge bölümleri ile paylaşarak, sektörün ihtiyaçlarına uygun ürün/hizmetler geliştirebiliyoruz. Kayalar Kimya olarak Türkiye ve İspanya’da toplam 59 bin metrekare alana kurulu son teknolojiyle donatılmış, en ileri otomasyon sistemine sahip tesislerde ürettiğimiz ürünleri 60 ülkeye ihraç ediyoruz. Türkiye dışında Azerbaycan ve Cezayir pazarlarında da lider konumdayız. Yıl içerisinde katıldığımız fuarlarla hedeflediğimiz pazarlarda daha aktif ve agresif olmayı amaçlıyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.