DOLAR 32,5398
EURO 34,988
ALTIN 2428,382
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Genç Yetenekler üçüncü kez İstinyePark sahnesinde buluşuyor

    Genç Yetenekler üçüncü kez İstinyePark sahnesinde buluşuyor
    30.04.2019
    A+
    A-

      

    İstanbul’un en gözde mekânlarından biri olarak yerli ve yabancı ziyaretçilerin en çok tercih ettiği lokasyonların başında gelen İstinyePark, 5 Mayıs Pazar günü Tan Sağtürk Akademi danışmanlığında gerçekleşecek dans festivaline üçüncü kez ev sahipliği yapacak.  

    İstinyePark, sanatla, dansla ve güzel sanatlarla ilgilenen gençleri 5 Mayıs Pazar günü üçüncüsü gerçekleşecek olan dans festivalinde ağırlıyor. Tan Sağtürk Akademi danışmanlığında tasarlanan İstinyePark Dans Festivali’nde, dansla ilgilenen 400’e yakın genç yetenek ana etkinlik alanında sahne alacak.

    İstinyePark, 5 Mayıs Pazar günü, 14.30 – 17.00 saatleri arasında yapılan ve katılımın ücretsiz olduğu festivalde, dansla ilgilenen yetenekli gençlere kendilerini ifade edebilecekleri bir platform sunuyor.

    Sunuculuğunu Yiğit Alıcı’nın yapacağı festivalde, okul dans gruplarının yanı sıra Tan Sağtürk Akademi dans bölümü öğrencileri ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden misafir sanatçılar da özel gösteriler gerçekleştirecek. Festival jürisinde ise Tan Sağtürk‘e Çağla Şıkel ve Burcu Esmersoy eşlik edecek. Festival grupları, Caz danstan Karadeniz halk danslarına, Hip Hop’tan modern dansa, çarliston dansından klasik baleye farklı tarzlarda hazırladıkları dans gösterileriyle sahne alacaklar.

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da festival sonunda seçilen iki yetenekli dansçı, Tan Sağtürk Akademi’de bir yıllık burs ödülü kazanacak.

    Festivalin sosyal sorumluluk ayağında, İZEV (İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı) gençleri İstinyePark Dans Festivali’nde sahneye onur konuğu olarak çıkacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.