DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gençlerbirliği Spor Kulübü kombine fiyatları belli oldu

    Gençlerbirliği Spor Kulübü kombine fiyatları belli oldu
    05.08.2017
    A+
    A-

    2017-2018 sezonunun ilk yarısında 19 Mayıs Stadı’nda maçlarını oynayacak olan takımımız, kombine biletlerini satışa çıkarıyor. Yönetim kurulumuzun aldığı karar neticesinde Kale Arkası tribünü 50 TL, Maraton tribünü 75 TL, Kapalı tribün 100 TL , VIP tribünü ise 150 TL olarak belirlendi.

    Kombine biletlerle ilgili açıklama yapan Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, şunları söyledi:
    “Stadyum konusunda belirsizliği taraftarımızın desteği ve kulüp yönetiminin yaptığı istikrarlı görüşmeler ve gerek siyasi gerek bürokratik yetkililerin ferasetiyle hep beraber aştık. Böylelikle başkentimizin prestijinden ve Onursal Başkanımız İlhan Cavcav’ın ismiyle anılacak Süper Lig’in marka değerinden bir kayıp yaşamayacağız. Bu süreçte bizimle birlikte olan spor kamuoyu ve Ankara basınına ayrıca teşekkür borçluyuz. Bugün hızlı bir değerlendirmeyle önümüzdeki ilk devrenin kombine bilet rakamlarını belirledik. Stadyum konusunda istikrarlı desteği aşikar olan taraftarımızı mümkün olduğunca tribünlerde görmek için son derece uygun bir fiyat politikası belirledik. Kale arkası 50 TL Maraton tribünü için 75 TL, kapalı tribün için 100 TL, VIP tribün için ise 150 TL karşılığında taraftarlarımız ve Ankaralı spor severler ilk yarıda oynayacağımız 8 lig maçını izleyebilecekler. Tribünde ne kadar çok olursak o kadar çoşkulu oluruz. taraftarlarımızı bizim için anlamı bir hayli değerli bu sezonda yanımızda görmek istiyoruz.”
    Gençlerbirliği’nin kombine biletlerine Pazartesi günü saat 10.00 itibariyle 19 Mayıs Stadyum’u gişelerinden ulaşılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.