DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gerflor zemin çözümleri ile projelerin vazgeçilmezi

    12.08.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin sağlık sektöründeki kalkınmasının ilk günden beri en büyük destekçilerinden olan Yaktaş-Gerflor, zemin çözüm ortaklığı sağladığı Mersin Şehir Hastanesi, Bilkent Şehir Hastanesi ve Etlik Şehir Hastanesi’nden sonra iki yeni şehir hastanesinde daha sağlıklı zeminler yaratıyor.

    Gama Holding ve Türkerler Holding iş ortaklığıyla hayata geçirilecek Kocaeli Şehir Hastanesi ve İzmir Şehir Hastanesi projelerinde toplamda 358 bin m2’lik zeminde Gerflor ürünleri kullanılacak. Böylece sağlıkta hizmet kalitesinin artırılması, tedavi çeşitliliğinin ülke geneline yayılması ve sağlık alanında bölgesel gelişimin tamamlanarak etkin sağlık hizmetinin sunulabilmesi hedefiyle Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde gerçekleştirilmesi planlanan 18 hastaneden ikisinin daha zeminleri Yaktaş’ın Gerflor ürünleri ile sağladığı kapsamlı zemin çözüm ortaklığına emanet edildi.

    İşte Rakamlar…

    İzmir’in ve bölgenin en büyük hastanesi ünvanını alacak olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü Projesi; 715 yataklı genel hastane, 424 yataklı kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi, 380 yataklı kardiyovasküler cerrahi hastanesi, 141 yataklı onkoloji hastanesi, 300 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi, 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi ve hastane kampüsünü destekleyecek çeşitli fonksiyonlar ile hizmete açılacak.

    İnşaata başlandığı andan bugüne halk tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Kocaeli Şehir Hastanesi içinde ise 494 yataklı bölge hastanesi, 116 yataklı onkoloji hastanesi, 246 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi ve 100 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi yer alacak.

    Gerflor Mipolam Cosmo ve Mipolam Elegance EL5 Ürünleri Yüksek Aşınma Dirençleriyle Her İki Şehir Hastanesi Projesinin Zemininde de Yer Aldı

    Gerflor patentli benzersiz Evercare yüzey koruma kürüne sahip Mipolam Cosmo ve Mipolam Elegance EL5 ürünleri, hastane zeminlerinin önemli bir kısmında kullanıldı. Mat yüzeyli, leke tutmama ve kolay bakım özelliklerine sahip olan ürünler, Evercare koruma kürü sayesinde kimyasallara karşı maksimum direnç sağlayacak. Yüksek sterilizasyon ve hijyen gerektiren mahallerde tercih edilen Mipolam Elegance EL5 ile hastalar, dünya standartlarında steril zeminlere sahip mekanlarda tedavi görecek. Ayrıca hastanelerin zeminleri Mipolam Cosmo ve Mipolam Elegance EL5 sayesinde uzun yıllar boyunca cila gereksinimini ortadan kaldırarak hastane yönetimlerini ekstra bakım maliyetlerinden kurtaracak. İki hastanede birden tercih edilen ürünlerden biri de Gerflor’un performans ve konfor sağlayan ürünü Recreation 95 oldu. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerinde kullanılan ürün, sakatlanmaları minimuma indiren özelliği ile hastalara sağlıklı ve güvenli bir zemin oluşturdu. Gerflor ürünlerinden İzmir Şehir hastanesinde tercih edilen Taralay Impression ise geniş renk ve desen yelpazesiyle hastane zeminlerindeki estetik arayışa yanıt vermiş oldu.

    Yaktaş, Sağlık Mekanlarında Her Alanı Özelleştiren Çözümler Sunuyor!

    ImageYaktaş çok önemli projelerde mimarların çözüm ortağı olmaya ve zeminler söz konusu olduğunda en yetkin uygulamaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Sağlık sektöründe dev projelerin zemin çözümlerini sağlayan Yaktaş, temsil ettiği ürünlerin geniş renk ve desen olanaklarıyla sağlık mekânlarında her alanı özelleştirmek için çözümler sunuyor. Leke tutmayan, hijyenik, kolay temizlenen ürünleriyle, mekanlara teknik performans sağlarken, kullanıcıların sağlığını ve çevreyi de koruyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.