DOLAR 32,4836
EURO 34,7542
ALTIN 2439,992
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gezegenimiz’in (Our Planet) resmi fragmanı Super Bowl etkinliğinde paylaşıldı

    Gezegenimiz’in (Our Planet) resmi fragmanı Super Bowl etkinliğinde paylaşıldı
    04.02.2019
    A+
    A-

    Netflix, hafızalara kazınacak yeni belgesel dizisi Gezegenimiz’in (Our Planet) resmi fragmanını dünkü Super Bowl etkinliğinde paylaştı.

    Netflix, hafızalara kazınacak yeni belgesel dizisi Gezegenimiz’in (Our Planet) resmi fragmanını dünkü Super Bowl etkinliğinde paylaştı. Doğa belgesellerinin vazgeçilmez ismi Sir David Attenborough’un seslendirdiği proje, ödüllü Planet Earth ve Blue Planet belgesellerinin yönetmeni Alastair Fothergill’in başında olduğu Silverback Films ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği (WWF) iş birliği ile hayata geçirildi.

     

    Gezegenimiz (Our Planet) tüm dünyada 5 Nisan 2019’da Netflix ekranlarında olacak.

    Gezegenimiz (Our Planet) Hakkında:

    Sir David Attenborough tarafından seslendirilen Gezegenimiz (Our Planet), ödüllü Planet Earth ve Blue Planet belgesellerinin yönetmeni Alastair Fothergill’in başında olduğu Silverback Films ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği (WWF) iş birliği ile hayata geçiriliyor. Dünyanın en değerli canlı türlerini ve en hassas yaşam alanlarını gösterirken, 4K kamera teknolojisiyle daha önce hiç görülmemiş dünya görüntülerini ekranlara taşıyacak belgesel 8 bölümden oluşuyor. Dört yılda tamamlanan projenin çekimleri, 600 kişiden fazla bir ekiple dünyanın tüm kıtalarını kapsayan 50 ülkede, 3500 günden fazla sürdü. Gezegenimiz, Kuzey Kutbu’nun uzak ve vahşi doğasından gizemli derin denizlere, Afrika’nın uçsuz bucaksız manzaralarından Güney Amerika’nın çeşitli ormanlarına kadar dünyanın dört bir yanındaki zengin habitat çeşitliliğine odaklanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.