DOLAR 32,4934
EURO 34,8121
ALTIN 2487,959
BIST 9558,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GF Hakan Plastik, Frankfurt-Sfax-İstanbul hattındaydı

    GF Hakan Plastik, Frankfurt-Sfax-İstanbul hattındaydı
    20.03.2019
    A+
    A-

    GF Hakan Plastik, Mart ayında yoğun bir programla farklı şehirlerde ve ürünlerle yerini aldı. ISH 2019’da sektöre yeni ürünlerini sergilerken; Tunus’un Sfax şehrinde gerçekleşen Medibat 2019 ile Afrika ve Akdeniz pazarına yönelik çalışmalar yürüttü. İstanbul’da düzenlenen Nuclear Direct İstanbul ile ise GF’in bu alandaki ürünlerini sergileme imkanı buldu.

    2019 yılı için ihracat odaklı çalışmalarını sürdüren GF Hakan Plastik, 11-15 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ISH 2019 fuarında, yeni ürünlerini GF standında sergiledi. Silenta ürün grububun yanı sıra GF Hakan Plastik Ür-Ge ekibi tarafından geliştirilen Aerator ve PP- RCT ürünlerinin tanıtımını yaptı.

    Yeni nesil atık su sistemi olarak sektöre sunulan GF Aerator, bina içi drenaj sistemleri için tahliye alanları arasındaki hidrolik dengeyi ayarlamak amacıyla geliştirilen bir ürün. %100 geri dönüşümlü malzemeden üretilen ve halojen içermeyen GF Aerator, Silenta Premium ve Silenta 3A boru sistemleri ile uyumlu olarak kullanılabiliyor.

    Hammaddesi PP-R’dan farklı olarak özel bir kristallenme işlemi uygulanan (ß-nucleation) PP-RCT boru sistemi ise bina içi su tesisatlarında daha yüksek sıcaklıklarda ve daha yüksek basınç altında çalışma imkanı sunuyor. PP-R borulara göre daha ince duvar kalınlığına sahip olan GF Aquasystem Cam Elyaf Takviyeli Katmanlı PP-RCT borular, darbe dayanımı ile de uzun vadeli kullanım imkanı sunuyor.

    GF Hakan Plastik, Tunus’un Sfax şehrinde 06-09 Mart 2019 tarihlerinde on beşincisi düzenlenen, Afrika ve Akdeniz yapı malzemeleri ve teknolojileri firmalarını buluşturan Medibat 2019’daydı. Fuarda ağırlık olarak Silenta Premium ve PP-R ürünler üzerinde duruldu.

    5-6 Mart tarihilerinde İstanbul’da gerçekleşen Nuclear Direct İstanbul’da ise GF Piping Systems’ın GF Waga MultiJoint ürünleri, GF PE Boru ve ek parçaları, PVC-ABS, PPH ve PB boru ve ek parçaları ile Non-Destructive Testing hakkında detaylı bilgiler verildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.