DOLAR 32,4553
EURO 34,7416
ALTIN 2440,204
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gigi Hadid for VOGUE Güneş Gözlüğü Koleksiyonu Atasun Optik’te

    Gigi Hadid for VOGUE Güneş Gözlüğü Koleksiyonu Atasun Optik’te
    15.08.2018
    A+
    A-

    Vogue Eyewear bu sezon Gigi Hadid güneş gözlüğü özel koleksiyonu ile her kadının kendi hikayesini yansıtabileceği modeller sunuyor. Hadid’in özel kapsül koleksiyonu bohem metal ve asetat retro modellerle feminen bir görünüm yaratıyor. Gigi Hadid for Vogue koleksiyonu; içindeki ışığı yansıtmak, kendi stilini ve kişiliğini ortaya çıkarmak isteyen herkesi Atasun Optik noktalarında bekliyor.

    image description

    Gigi Hadid’ in Vogue Eyewear için tasarladığı koleksiyonlar bu sezonda da capcanlı modellerle öne çıkmaya devam ediyor.Gigi Hadid koleksiyonunun bir kısmı serin ve göz kamaştırıcı dokunuşuyla sahil ortamı ve yaz atmosferine götürürken bir kısmı da 90’lı yıllara özgü eklektik tarzın cazibesini yansıtıyor.

    Gigi’nin özel kapsül koleksiyonundaki bohem metal ve asetat retro modeller feminen bir görünüm yaratırken, küçük kedi gözü asetat güneş gözlüğü modeli, retro-yenilikçi görünümlü bir kişilik yaratmak için 50’lerin zarif dünyasından ilham alıyor. Bohem-yuvarlak modeller ise rocker bir stil yaratırken eğlenceli tarzınızı yüksek sesle duyurmaya yardımcı oluyor. 90’lı yıllardan esinlenen çekik modeller, doku ve renklerinin tamamlayıcılığı sayesinde yüksek etki bırakan bir karakter sergiliyor. Sezonun en trendlerinden süper ince altın çerçeveler, modern düz camlarla buluşarak geometrik tarzın minimal hatlı camlarının neşeli cazibesini vurguluyor. Her görünüme yenilikçi bir hava katan ince metal çerçeveli modeller, oval şekliyle yüz hatlarını açığa çıkaran cool, şehirli, şık bir hava katıyor. Asetat, göz alıcı şekilleri, parlak ve renkli modelleri ise kendini göstermekten korkmayan kışkırtıcı ruhlardan esinleniyor.

    Gigi Hadid for Vogue koleksiyonu kendini hissettiği gibi ifade eden, kişiliğinin her yönünü açığa çıkarmak isteyen kadınlardan ilham alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.