DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Giovane Gentile’den ekonomiye destek için yüzde 20 indirim

    Giovane Gentile’den ekonomiye destek için yüzde 20 indirim
    10.10.2018
    A+
    A-

    Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın dün açıkladığı ‘Enflasyon ile mücadele planı’ kapsamında şirketlerden istediği yüzde 10 oranında indirim çağrısına Giovane Gentile’den de destek geldi. Giovane Gentile Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şenoğlu, “Ercem Tekstil A.Ş. olarak program çerçevesinde, bünyemizde olan ‘Giovane G.’ ve ‘Giovane Gentile’ markalı ürünlerimizde bugünden itibaren yüzde 20 İndirim uygulama kararı aldık” dedi.

    Sürdürülebilir bir ekonomi için son dönmede ülkemizin karşı karşıya olduğu sıkıntılı günlerin üstesinden 81 milyonun kenetlenerek gelebileceğine inandıklarını söyleyen Giovane Gentile Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şenoğlu, ülkemizin sahip olduğu potansiyelinin farkında olduklarını söyledi.

    Bu bakış açısına inanan bir kurum olarak Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı”nı desteklediklerinin altını çizen Giovane Gentile Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şenoğlu, Giovane G.’ ve ‘Giovane Gentile’ markalı ürünlerinde yüzde 20 indirim uygulama kararı aldıklarını söyledi. Şenoğlu, “Yaşanan tüm girdi maliyetlerimizin artmasına rağmen takipçilerimizin karşısına açıklanan ‘asgari yüzde10 indirim’in üzerinde bir indirim oranı ile çıkıyoruz. Ercem Tekstil A.Ş. olarak, programa tam destek veriyoruz ve ekonomideki gidişatın olumlu yönde kırılmasına, tüketicilerimizin satın alma güvenine katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

    Sürdürülebilir ekonomik büyüme için doğru politikalarla sanayimizi güçleneceğine inandıklarını söyleyen Şenoğlu, Ar-Ge, üretim, istihdam ve ihracata yönelik çalışmaya odaklanmamız gerektiğinin altını çizdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.