DOLAR 32,5475
EURO 34,9861
ALTIN 2423,846
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Girişimci, cesur ve güçlü kadınlar Pembepist’e çıkıyor

    Girişimci, cesur ve güçlü kadınlar Pembepist’e çıkıyor
    06.03.2019
    A+
    A-

    Türkiye‘nin başarılı girişimci kadınları ve genç girişimci iş kadınları, dünya çapında bir ilk olan Pembepist etkinliğinde 10 Mart 2019 tarihinde Intercity İstanbul Park‘ın ev sahipliğinde piste çıkarak mücadele edecekler. Pembepist, kadınlar arasındaki dayanışmayı artırmayı, genç girişimci kadınlara yol gösteren başarılı iş kadınlarını ve kadın girişimciliğini teşvik etmeyi hedefliyor.

    Genç girişimci Didem Fatinoğlu‘nun projesi olan Pembepist etkinliği, kişisel bir girişim olarak çok sayıda kişi ve kurumun gönüllü desteğini alarak olgunlaşan ve dünyada benzeri olmayan bir etkinlik olarak kadın girişimciliğini teşvik etmeyi amaçlayan özgün bir proje. Aklına koyduğu projeyi gerçekleştirmek için yola yalnız çıkan, zaman içinde projesine destek olabilecek kurum ve kişileri Pembepist etkinliğine ikna ederek destek olmalarını sağlayan Didem Fatinoğlu, genç yaşında hayata geçirmeyi başardığı Pembepist etkinliğinin sadece bir örnek olduğunu, kadınların içlerindeki potansiyeli açığa çıkardıklarında projeleriyle sosyal yaşamda büyük fark yaratacaklarının altını çiziyor.

    Kadınlar pistte, erkekler tribünde

    Pembepist etkinliğinde başarılı girişimci kadınlar ve genç girişimci iş kadınları, 10 Mart 2019 13:00–18:00 saatleri arasında Intercity İstanbul Park‘ın ev sahipliğinde otomobilleriyle piste çıkacak. Girişimci kadınlar piste çıkarken bu kez erkekler tribünde olacak. Kadınlar arasındaki dayanışmayı artırmayı, kadınların cesaretine vurgu yaparak kadın girişimciliğini teşvik etmeyi amaçlayan Pembepist etkinliğinin hedef kitlesini kanun yapıcılar, üniversiteler, özel sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, medya ve tüm Türkiye kamuoyu oluşturuyor.

    Zamana karşı ayarlanmış organizasyonda mücadele

    Pembepist etkinliği kokteyl ve açılış konuşmasıyla başlayacak, ardından rallici iş kadını Simin Bıçakçıoğlu katılımcılara pist gösterisini sunacak. Etkinlikte iş dünyasında ve kamuoyunda başarılarıyla adlarından söz ettiren kadınlar ve genç girişimci kadınlar sürücü olarak zamana karşı ayarlanmış bir organizasyonda piste çıkarak mücadele edecekler. Master Kadınlar‘ ve ‘Junior Kadınlar‘ın pist gösterisinin ardından ilk 3 dereceye giren yarışmacıların ödül töreni düzenlenecek, kadın sürücülere pembe tulum, pembe kadın hediye kutusu, katılım belgesi ve plaket armağan edilecek.

    Etkinliğin tanıtım videosu da çekilerek sosyal medyada kamuoyu ile paylaşılacak. Pembepist; garaj etkinlikleri, Otomobil Müzesi ile Traktör Müzesi ziyareti ve garaj içinde Power FM tırı ile müzik yayını gibi etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Damla Florya Danışmanlık ise genç girişimci kadınlara ücretsiz danışmanlık ve swot analizi hizmeti verecek. Katılımın ücretsiz olduğu Pembepist etkinliği 700 davetliyi ağırlayacak. Sosyal medya ve alternatif iletişim kanallarında ses getirmeyi amaçlayan Pembepist, bu mecralarda canlı yayınlanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.