DOLAR 32,4876
EURO 34,8285
ALTIN 2450,523
BIST 9881,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Girişimcilik dünyasının kalbi CO-11 faaliyete geçti!

    Girişimcilik dünyasının kalbi CO-11 faaliyete geçti!
    25.06.2018
    A+
    A-

    Uzun zamandır hazırlıkları devam eden, iş dünyasının buluşma adresi olmaya aday CO-11 faaliyete geçti. “Co-working”, kollektif, beraber daha güçlü çalışma anlayışından yola çıkılarak düzenlenen CO-11, kullanışlı ofisleri, zengin kütüphanesi, yüksek teknolojik altyapısı ve teras kafesi ile birlikte üreterek büyümeyi hedefleyenler için yeni nesil ofis anlayışı sunuyor.

    Yıltur Mimarlık Proje ve İnşaat şirketi tarafından “co-working” anlayışıyla hayata geçirilen CO-11, hizmet vermeye başladı. Bireylere ve gruplara fayda sağlamak, sinerji yaratmak, motivasyon arttırmak ve verimli sonuçlanan çalışmalara ortam hazırlamak amacıyla tüm detayları mimarlar tarafından düşünülerek kurulan CO-11, şık tasarıma sahip ofisleriyle, 4.Levent Sanayi Mahallesi’ndeki elverişli lokasyonunda, metroya 200 metre yürüme mesafesinde faaliyet göstermeye başladı.

    Tüm sektörlerin birlikte çalışma fırsatı bulacakları bir kampüs kurduklarını belirten Kurucu Ortak Ayşegül Yılmaz, “Yakın zamanda hayata geçirdiğimiz CO-11, herkese açık ve tüm iş kollarından günlük, haftalık, yıllık kiralayabilecek ofis odalarından oluşuyor. Toplantı, sunum ve eğitim odalarının mevcut olduğu CO-11, tüm sektörleri içinde barındıran bir kampüs olma özelliği taşıyor. Sıfır noktadan işe başlayan girişimcilere, çok toplantı yapıp bireysel çalışan, sabit ofise ihtiyaç duymayanlara ve plaza yaşamını seven, tüm hizmetlerin sorumluluğunu üzerine almaktan ziyade ofis yönetimini profesyonellere bırakmak isteyen şirketlere vazgeçilmez bir iş yeri sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Elverişli lokasyonunda, müstakil bir binada bulunan ortak çalışma ve üretim alanının konsepti “co-working” anlayışından yola çıkılarak düzenlediğimiz CO-11, grupların ya da bireylerin birlikte ve eş zamanda da bağımsız çalışma fırsatı bulabildiği, aynı sektörden kişilerin birbirleriyle etkileşimine olanak tanıyacak alanları barındırıyor” dedi.

    Mimarlara özel kütüphane

    Katılımcılarına sağladıkları alanlar ve hizmetler ile çalışma alanlarında sosyalleşmeyi ve verimliliği amaçladıklarını söyleyen Ayşegül Yılmaz,” Projemizin en önemli özelliği ofisleri kiralayanların mimari alanında özenle ve seçilerek kurulmuş firma katalog kütüphanesinden ücretsiz şekilde yararlanabilecek olmasıdır. Co-liste olarak adlandırdığımız kütüphanemiz mimarlara özel çok geniş ve güncel bir arşive sahip. İletişim ve paylaşımı odak nokta alarak oluşturulduğumuz kampüste, 21 adet camlı ofis, 6 adet iç cephe ofis, odası, büyük ve küçük seminer odaları, toplantı odaları, kütüphane ofisi ve daha birçok alternatif mevcut” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.