DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GLAMI en hızlı büyüyen ilk 20 arasında

    GLAMI en hızlı büyüyen ilk 20 arasında
    23.10.2019
    A+
    A-

    Son 4 yılda 8 kattan daha fazla büyüme sağlayan şirket, Avrupa’nın en büyük moda arama motoru olmayı başardı

    Avrupa’nın en büyük moda arama motoru GLAMI, Deloitte’un Technology Fast 50® sıralamasında Orta Avrupa bölgesinde 20. sırada yer aldı. 2015 – 2018 yılları arasında GLAMI, yüzde 820 oranında gelir artışına ulaştı. Deloitte Fast 50, dört yıllık bir dönem içindeki (2015-2018) gelir büyümesine dayanarak bölgedeki en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketini sıraladı.

    İnternet üzerinden alışveriş yapan tüketicilerin moda ile ilgili her şeyi tek bir adreste bulması hedefiyle yola çıktıklarını aktaran GLAMI CEO’su Tomáš Hodboď, “Avrupa’da faaliyet gösterdiğimiz 15 ülkede tüketicilerin ürünleri daha kolay keşfetmeleri, aramaları ve satın almaları için çalışıyoruz. Özellikle gerçekleştirdiğimiz son araştırma Fashion (Re)search 2019’a göre, tüketicilerin ürünlerin çevresel etkileri ve e-ticaret sitelerinin sundukları hizmet seviyeleri hakkında daha fazla bilgilendirilmeye ihtiyaç duyuyorlar. Bu sebeple birçok arama kriterinin yanı sıra materyal rehberi ve sürdürülebilirlik filtresi gibi özellikler ekledik. Yavaş modayı çok daha hızlı bir şekilde tüketicilerin kapısına getirmek için çalışıyoruz” dedi.

    Kişiselleştirilmiş çözümler ile sürdürülebilir modayı destekliyor

    2013 yılında Çekya’da kurulan moda arama motoru GLAMI, Türkiye sayfasında 10 binden fazla markayı tüketicilere sunuyor. Ayrıca 64 çevreci markanın ürünlerine de yer veren şirket, sürdürülebilir moda akımının yaygınlaşması ve endüstrinin çevreye etkisini azaltmak için çalışıyor.

    Yüzlerce farklı marka ve ünlü alışveriş siteleri ile milyonlarca müşteriyi tek bir çatı altında buluşturan GLAMI, kullanıcıların beğenisine sunduğu akıllı ürün sınıflandırması ve kişiselleştirilmiş moda seçimi sayesinde moda keşfi ve alışverişini önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Tüm ülkelerde toplamda 7 milyon kişi tarafından sosyal medyada takip edilen GLAMI’nin aylık toplam ziyaretçisi sayısı ise 45 milyonun üzerinde. Daha fazla bilgi için www. glami. com. tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

     

    Deloitte Teknoloji Fast 50 2019 kriterleri nelerdir?

    Şirketler, ana CE Fast 50 sıralaması için uygun görülmesi gereken bir takım kriterleri karşılamalıdır:

    • 2015, 2016, 2017’de yıllık bazda faaliyet gelirleri en az 50.000 Euro ve cari yıl işletme geliri (2018) en az € 100,000 olmalıdır.

    • Şirketin işletme gelirlerinin çoğuna katkıda bulunan ürünlerde müşterilere satılan, mülkiyete ait fikri mülkiyet mülkiyeti veya mülkiyeti teknolojisi.

    • Stratejik kuruluşların çoğunluğuna sahip olduğu bağlı ortaklıkları hariç tutan bir mülkiyet yapısına sahip olmak.

    • Orta Avrupa ülkesindeki genel merkeze sahip olmak (Arnavutluk, Bulgaristan, Bosna Hersek, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Macaristan, Kosova, Letonya, Litvanya, Makedonya, Moldova, Karadağ, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovakya veya Slovenya).

    Kazananlar daha sonra 2015’ten 2018’e kadar dört yıl içindeki gelir artışlarını sıralayarak seçiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.