DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gökhan Türkmen: Yeşile destek vermekten asla vazgeçmeyeceğim

    Gökhan Türkmen: Yeşile destek vermekten asla vazgeçmeyeceğim
    29.07.2017
    A+
    A-

    Gökhan Türkmen, Panora Teras’ta binlerce kişinin izlediği konser ile Teras konserlerinin açılışını gerçekleştirdi.

    Başkentlilere müzik ziyafeti yaşatan Türkmen, “Güzel bir gece olsun” diyerek coşkuyu zirveye taşıdı. Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçılarından olan Gökhan Türkmen, binlerce kişinin izlediği konserde sevilen şarkılarının Ankaralılar ile birlikte seslendirdi. “Avucumda kokun” şarkısı ile konserine başlayan ünlü sanatçı, sosyal sorumluğa da vurgu yaptı. “İnsanız ayıbı yok” şarkısının anlam ve önemini sahnede paylaşan Türkmen, “Youtube gibi tüm müzik yayını yapan sitelerden her indirme ve tıklanmada Ege Orman Vakfı işbirliği ile Melike Turgut Korusu’nda yeni fidanlar yeşerecek. Yeşile her zaman destek vereceğim. Bundan asla vazgeçmeyeceğim” dedi.

    “Sen İstanbul’sun” şarkısı ile deniz havasını Ankara’ya getiren Gökhan Türkmen, unutulmaz bir geceye imza attı. Panora Teras konserleri için özel olarak hazırladığı repertuarından parçalar seslendiren ünlü popçu, “Aşk lazım” şarkısı ile final yaptı. İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde eğlenceli anlar yaşandı.

    Gökhan Türkmen ile başlayan Panora Teras konserleri, 18 Ağustos’ta Simge, 8 Eylül’de Fettah Can, 20 Eylül’de Derya Uluğ ile devam edecek. Ücretsiz olarak gerçekleşen Panora Teras konserlerinin yanı sıra PanoraPark konserleri de hız kesmeden devam edecek.

    PanoraPark konserleri ile coşkuyu yaşamak ve çift kişilik davetiye kazanmak isteyenlerin konserlerden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş yapması yeterli olacak. 5 Temmuz’da pop müziğin sevilen ismi Hadise’yi, 19 Temmuz’da da arabeskin kralı olarak tanınan Serkan Kaya’yı ağırlayan PanoraPark, 2 Ağustos’ta Koray Avcı ile duygu dolu dakikalar yaşatırken, romantik rüzgâra 9 Ağustos’ta Sertab Erener, 23 Ağustos’ta Hakan Altun ile devam edecek. Birbirinden güzel şarkıları ile kalbe dokunan PanoraPark konserlerinin kapanışını ise 13 Eylül’de Linet yapacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.