DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gökyüzünde lezzetli yemeğin tadını çıkarın

    Gökyüzünde lezzetli yemeğin tadını çıkarın
    20.03.2019
    A+
    A-

    Dünyanın lider havayolu şirketlerinden Air France, yolcularını business kabinde Michelin yıldızlı şeflerin hazırladığı menüler ile buluşturuyor. Kıtalararası seyahatlerde sunduğu egzotik tatlar ile yolcularını buluştururken, seyahat boyunca yolcularına Fransız ve dünya mutfağından zengin tatlar sunuyor.

    Türkiye’den Paris aktarmalı olarak gerçekleşen kıtalararası uçuşlarda lüks bir hizmet kalitesi sunan Air France, yolcularına eşsiz bir uçuş deneyimi yaşatıyor. Yolcular, Régis Marcon, Michel Roth ve Guy Martin gibi Michelin yıldızlı büyük şeflerin yarattıkları lezzetlere doğru keşfe çıkarken, gurme menüsü ile her uçuş ayrı bir lezzet şölenine dönüşüyor. Aperatifler, mezeler, sıcak yemekler, peynirler, hamur işleri, sorbeler ve meyveler gibi hem tuzlu hem de tatlı lezzetlerin sunulduğu lezzetli uçuş menüleri, yolcuların tat alma duyularını hareketlenerek lezzeti ile büyülüyor.

     

    ABD ve Kanada’dan Paris’e giden uçuşlarda Michelin yıldızlı şef Daniel Boulud tarafından hazırlanan yemekler sunulurken, Paris’ten Seul’e yapılan uçuşlarda ise Koreli şef Youn-Young Kim’in ellerinden çıkan yeni yemekler Air France yolcularını Asya’nın zengin mutfağıyla buluşturuyor.

     

    Dinlendirici bir kabin ile konforlu uçuş deneyimi

    Air France’ın business kabin koltuğu her yönden rahatlık ve mükemmel uyku kalitesi sağlamak için vücudun şekline göre kalıplanarak maksimum konfor sağlıyor. Hipoalerjenik kuş tüyü yastık, yumuşak yorgan, uyku maskesi ve eksiksiz banyo malzemeleri seti ile yolculuk boyunca konfor ve refah bir seyahat geçirmenize yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.