DOLAR 32,4799
EURO 34,8114
ALTIN 2480,984
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gordion AVM’den 10’uncu yıla özel sokak hayvanları festivali

    Gordion AVM’den 10’uncu yıla özel sokak hayvanları festivali
    02.10.2019
    A+
    A-

    Ankara’da 150’den fazla mağazası ile hizmet veren Gordion Alışveriş Merkezi, 10’uncu yaşını çok özel bir sosyal sorumluluk projesi ile kutladı. 27-29 Eylül arasında yapılan “MamaFest” etkinliğinde, sokak hayvanları için kedi ve köpek maması toplandı. Etkinliğin son gününde ise Türk Pop Müziği’nin efsane ismi Mazhar Alanson sahne aldı. Konser biletleri de mama bağışı karşılığı temin edildi.

    BAŞKENTTE toplam 50 bin metrekarelik kiralanabilir alanında 150’den fazla mağazası ile hizmet veren Gordion Alışveriş Merkezi, 10’uncu yaşında çok özel bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve “MamaFest” adı verilen etkinlik kapsamında, sokak hayvanları için kedi ve köpek maması bağışı yapıldı. Toplanan mamaların hayvan barınaklarına bağışlanacağı etkinlik kapsamında, çocuklar için de çok sayıda renkli ve eğitici stantlar kuruldu.

    Ücretsiz veteriner hekim hizmeti

    Gordion AVM Müdürü Selin Anıl Oktay, Gordion AVM’nin 10’uncu yıl kutlamaları kapsamında çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini, etkinlik alanlarında kurulan stantlarla çocukların sokak hayvanlarıyla ilgili çeşitli etkinliklere katılmalarının sağlandığını ifade ederek söyle dedi: ‘’1 kilo mama bağışında bulunan tüm ziyaretçilerimiz, Mazhar Alanson konserine birer davetiye kazandı. Hayvan sahibi olan tüm ziyaretçilerimiz veteriner hekim ve kuaför hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanma imkânı buldu. Burada toplanan bütün mamaları, Ankara Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı Sokak Hayvanları Barınağı’na bağışlayacağız. Gordion yönetimi olarak 10’uncu yılımızı böyle bir sosyal sorumluluk projesi ile kutlamaktan mutluluk duyuyoruz.’’

    Mama bağışı karşılığında konser bileti

    27-29 Eylül arasında düzenlenen etkinliğin son gününde de sevilen sanatçı Mazhar Alanson sahne aldı. Konserin biletleri de mama bağışı karşılığında temin edildi. Ankaralı olduğunu ve Gordion’un 10. yılı kutlamalarına katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Alanson, 1.5 saat boyunca hayranlarına tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

    Gordion AVM, 10. yıl kutlamaları kapsamında ekim ve kasım ayında da yine çok özel etkinliklerle ev sahipliliği yapacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.