DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Göz alıcı şıklığın anahtarı Maurice Lacroix

    Göz alıcı şıklığın anahtarı Maurice Lacroix
    29.11.2019
    A+
    A-

    İsviçre saatçiliğinin kusursuzluğunu yansıtan Maurice Lacroix’nın estetik dokunuşlarla zenginleşen tasarımları son derece çekici ve şık…

    Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, İsviçre saatçiliğinin yenilikçi ruhu ve mükemmeliyetçiliğini benimseyerek 40 yılı aşkın süredir kusursuz tasarımlara imza atan Maurice Lacroix’nın en özel, şık ve göz alıcı saatlerini sunuyor.

    Yalın ama bir o kadar güçlü tasarımıyla kadınların başını döndüren Maurice Lacroix’nın Fiaba modeli, ince el işçiliğiyle dikkat çekiyor. Zarif ve feminen duruşuyla öne çıkan Fiaba, sedef kadran üzerine pırlantalı indeksiyle çekiciliğini artırıyor. İsviçre yapımı kusursuz quartz makinesiyle farkını bir kez daha ortaya koyan Fiaba, şıklıktan ödün vermeyen kadınların vazgeçilmezi oluyor.

    Maurice Lacroix’nın yeni modeli AIKON Venturer, çekici, güçlü ve modern tasarımıyla şehirli erkeklere günün her anında eşlik ediyor. Maceracı bir ruha sahip olan AIKON Venturer, güneş ışını formlu kadranı, bol miktarda Super-LumiNova ile kaplanmış indeksleri, çelik kasası ve bileziğiyle enerjisini dışa vuruyor. Dalış saatlerinden esinlenilerek bezelinde 10 dakikalık aralıklarla konumlandırılan kolları, AIKON Venturer’ı gerçek bir “özellikli saat” yapıyor. AIKON Venturer’ın kadranıyla aynı renkte kauçuk kayışı da bulunuyor. Markanın deri kayışlarında bulunan Maurice Lacroix’nın “M” logosunun da yer aldığı kauçuk kayışı, set dahilinde hediye ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.